Anasayfa » Cıvata ve somun » Metal ve Yan Sanayi » KONYA Cıvata ve somun » LİDER SOMUN & CIVATA- SOMUN, CIVATA

LİDER SOMUN & CIVATA- SOMUN, CIVATA


Anadolu San.Cevherli Sk. No: 48 Selçuklu/KONYA

Telefon1: 0.332.248 05 36

Telefon2: info@lidercivata.com

Fax: 0.332.249 25 89

Web: www.lidercivata.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:YOK

Lider Somun, özel somun üretiminde bulunmak amacıyla 6 yıl önce, bu sektörde 20 yılı aşkın iş tecrübesine sahip ortaklarla kurulmuştur. Özellikle Kesme yöntemiyle somun üretiminde uzmanlaşmış olan Lider Somun, makina parkınıda bu doğrultuda oluşturmuştur. Aylık 20 ton üretim kapasitesine sahip olan firmamız, müşterilerinin istekleri doğrultusunda her türlü kalitede ve özel ölçülerde somun üretme olanağına sahiptir. Özel Civatalarınız, Gijon Saplama ve Ankrenaj Saplamaları itina ile imal edilir.
DIN,TSE ve ASTM normlarına uygun olarak 5K, 6K, 8K, 10K ve 12K kalitelerinde olmak üzere M10'dan M40 (daha büyükte olabilir) çapa kadar üretim yapmaktadır. Ayrıca müşterinin isteği doğrultusunda mastar kontrollü özel somun üretimide yapabilmektedir.
Müşteri memnuniyeti ve önce hizmet ilkesi ile üretimine devam eden Lider Somun zengin teknik bilgi birikimi ile müşterilerinin her türlü sorununa cevap verebilmektedir.
Kullandığınız veya ihtiyacınız olan somun, Cıvata, gijon, saplama çeşitlerini aşağıda belirtilen adresimize numune bazında göndererek veya Teknik Resim fakslayarak fiyat teklifi alınız.


Ürün ve Hizmetler


Muhtelif Somun
Siparişinize uygun şekilde Taçlı, Takviyeli, Ters Diş ve Özel Diş kesme somunlarınız, Özel Civatalarınız, Gijon Saplama ve Ankrenaj Saplamaları itina ile imal edilir.
SOMUN & CIVATA İMALATI

# # # # #


Benzer Firmalar