İnovart Fuarcılık & Organizasyon


Ziya Gökalp Blv. No:27 D:3 İzmir / Alsancak

Telefon1: 0232 464 65 47

Telefon2:

Fax: 0232 464 65 48

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

İzmir içinde ve dışında modüler kiralık ve özel imalat olmak üzere fuar standı hizmetleri vermekteyiz. Ayrıca fuar katılımcılarının ihtiyacı olan tüm matbaa hizmetleri ve tanıtım filmi ve cdsi hizmetleri. 3 boyutlu modelleme, tasarım ve sunum hazırlanması. Web tasarım hizmetleri.

Modüler Ve Özel Stand Tasarımı Ve Uygulamaları ile Fuarlara Katılan Firmaların İhtiyacı Olan Bütün Tanıtım Ürünleri Konusunda Hizmet Vermektedir.

Size ve Firmanıza Tasarım Aşamasından Üretimine , Nakliyesine , Montajına Ve Demontajına Kadar Anahtar Teslimi İş Yapan İNOVART FUARCILIK Tanıtım Alanında İhtiyaç Duyabileceğiniz Her Türlü Malzemenin Tasarım Ve Üretiminde Uzman Kadrolarla Çalışmaktadır.

Tüm Üretim Aşamalarını Kendi Bünyesinde Hazırlayıp Yürüten Firmamız , Bu Sayede Hem Zamanlama Hem De Maliyetler Konusunda Çok Esnek ve Avantajlı Durumdadır. Bütün Parçalarını Kendi Bünyesinde Üretmektedir.

Fuarcılık alanında komple çözümler sunuyoruz.


Ürün ve Hizmetler


Modüler Stand, Oktanorm Stand
kiralık sistemdir. Modüler stand mdf panolar ve alüminyum iskeletten oluşur. Stand içinde lcd tv, krom aksamlı sandalye ve masalar, parke, ışıklandırma, depo aksesuarları, dijital baskılar ve stand hostesine kadar her türlü hizmeti sunmaktayız.
Özel İmalat Stand, Ahşap & Alçıpan Stand
Özel üretim stand şeklidir. Ahşap veya Alçıpan malzeme kullanılarak imal edilir. Firma prestijinizi en üst seviyede gösterir. Firmamız konusunda 20 yıllık tecrübeye sahip bir ekiple hizmet sunmaktadır.
İzmir içinde ve dışında modüler kiralık ve özel imalat olmak üzere fuar standı hizmetleri vermekteyiz. Ayrıca fuar katılımcılarının ihtiyacı olan tüm matbaa hizmetleri ve tanıtım filmi ve cd si hizmetleri. 3 boyutlu modelleme, tasarım ve sunum hazırlanması. Web tasarım hizmetleri.

İnovart hem modüler hemde özel stand departmanı ile fuar katılımcıalrınına kiralık ve satılık stand hizmeti sunar.
.....
fuar, stand, fuar standı, izmirde fuar standı, stand dekorasyon yapan firmalar, stand dizayn, izmir fuar, katalog, broşür, kurumsal reklam, fuar izmir, stand, fuar, brosur, istanbul, fuarstandı istanbul, istanbulda stand yapan firmalar, stand istanbul, ankara, stand ankara, ankarada stand yapan firmalar, fuar ankara, ankara fuar, fuar standı ankara, türkiye stand, türkiyede fuar standı yapan firmalar, türkiyede stand yapan firmalar, stand dizayn, stand firmaları

#fuar stand #izmir fuar #modüler ahşap #özel imalat #matbaa grafik


Benzer Firmalar