HAKSAN ÇELİK EŞYA


BAĞKUR SANAYİ SİTESİ A BLOK NO:1

Telefon1: 02245134505

Telefon2: 05544910044

Fax: 0 224 513 45 07

Web: www.haksancelikesya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1996 yılında faaliyetine başlayan HAKSAN ÇELİK EŞYA alanında uzman ve deneyimli kadrosu ile kuruluşundan bugüne, çelik eşya alanında sektörün seçkin firmaları arasında yer almıştır.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Haksan, üretimini yaptığı çelik eşya ürünlerinde ÖNCE KALİTE düşüncesi ile hareket ederek, maksimum kalite ile imalat yapmaktadır. Gelişen teknolojiyi de yakından takip eden firma, üretimde her zaman bir adım önde olmayı başarmıştır.

Firma ayrıca, aldığı özel siparişleride istenilen zamanda teslim ederek tedarikçisi olduğu firmalar ile güvene dayanan etkili bir iletişim ağı kurmuştur.Kalite bir arada müşterilerine sunan firma, ürettiği kaliteli ürünlerle her zaman müşterilerinin takdir ve beğenisini kazanmıştır.

Ticarette doğruluk ve dürüstlüğü esas alan HAKSAN ÇELİK EŞYA müşterileri ile iyi niyete dayalı samimi diyaloglar kurarak, daima kaliteli ürünler üretmeyi kendine amaç edinmiştir.


Ürün ve Hizmetler

HİZMETLERİMİZSOYUNMA DOLAPLARI, EMANET DOLAPLARI, DOSYA DOLAPLARI, RANZALAR, TAKIM DOLAPLARI, TAKIM ARABALARI, ÖĞRETMEN DOLAPLARI, TEMİZLİK DOLAPLARI, BİLGİSAYAR DOLAPLARI, ECZA DOLAPLARI, KARTOTEKSLER, HARİTA PLAN DOLAPLARI, POSTA DOLAPLARI, KÜTÜPHANE DOLAPLARI, BLOK DOLAPLARI, MALZEME DOLAPLARI, ÇALIŞMA MASALARI, DOLAP TAMİRİ, STATİK BOYA VE ÖZEL SİPARİŞ ÜZERİNE İMALAT

#soyunma dolabı #çelik eşya #dosya dolabı #takım arabası #takım dolabı


Benzer Firmalar