Anasayfa » Yayınevleri » Basın ve Medya » ANKARA Yayınevleri » Yörünge Akademi Yayıncılık

Yörünge Akademi Yayıncılık


Konur 1 Sokak Numara :18 Kızılay

Telefon1: 0312 4196000

Telefon2:

Fax: 0312 4196006

Web: www.yorungeakademi.com.tr/ankara-merkez

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:106 (Yönetici:5 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Eğitimde en büyük gerçek ‘gerçek başarı’ dır. Yörünge Akademinin ilk yedi yılında Türkiye Cumhuriyetinin hizmetine gururla tam 464 üst kurul üyesi, 366 kaymakam ve 669 hakim hediye etmiştir. Ek olarak iki bini aşkın diğer göreve başlamış kamu kurum görevlisi ise başarılarını ‘Yörünge Akademi Eğitim Kurumları Kariyer Sistemi’ ile sağlamışlardır.

Eğitimde kaliteli kurs başarılarının yanı sıra, tüm Türkiye`de aranan YAYIN SETLERİ ile de farkını ortaya koymaya devam etmektedir.

Yedinci yılının sonunda ‘Yörünge Akademi Eğitim Kurumları Kariyer Sistemi’ rakiplerinin de taklit ederek ayakta kalabilecekleri başarı çıtalarını en yüksek burçlara dikmiştir. Bunlardan ilki ‘öğrenciye saygı ve başarı gelene kadar ücretsiz ders tekrarları’ ile fizik ve moral kondisyonu en üst düzeyde yakalamaktır.

En yetkin ve en özverili hoca kadrosu ve mükemmel ders programı ile 7. yılına gururla başlayan ` Yörünge Akademi Eğitim Kurumları Eğitim Kurumları` ve `Yörünge Akademi Eğitim Kurumları Kariyer Sistemi` 2009 - 2010 sezonuna beş yıldır başarıdan başarıya koşan kendine has kadrosundan hiç fire vermeden İSTANBUL, ANTALYA KONYA ve BURSA şubeleri ile girmekte ve tüm Türkiye`yi kapsayacak şekilde eğitim ve yayın ağını genişletmektedir.


Ürün ve Hizmetler

KPSS-A, KPSS-B, Adli-İdari Yargı Hakimliği, Eğitim Bilimleri ve Açıköğretim Sınavlarına yönelik Merkez Ankara ve Şubelerinde kurslar veren kurumumuz, yılların birikimiyle ortaya çıkan yayın SETLERİNİDE bu alanda ihtiyaç duyan herkesle paylaşmanın onurunu yaşamaktadır.

#KPSS #ADLİ HAKİMLİK #İDARİ HAKİMLİK #AÇIKÖĞRETİM #KPSS KİTAPLARI


Benzer Firmalar