Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Metal ve Yan Sanayi » YAPEKSAN YAPI EKİPMANLARI SAN. VE TİC. AŞ

YAPEKSAN YAPI EKİPMANLARI SAN. VE TİC. AŞ


Avcılar

Telefon1: 02124233378

Telefon2: 02124235375

Fax: 0212432470

Web: www.yapeksaniskele.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

YAPEKSAN YAPI EKİPMANLARI SAN. ve TİC.AŞ. 2000 yılında Yılmazlar İnş. Nakl. Turz. ve Mak.San.Tic.Ltd.Şti ticari ünvanı ile kurulmuştur. Şirketimiz 2009 yılında ünvan ve nevi değişikliği yaparak tescilli markamız olan YAPEKSAN’ı ticari unvana, Limited Şirket olan şirket türünü de Anonim Şirket’e dönüştürerek kurumsal yapısını güçlendirmiştir.

Firmamız kuruluş tarihinden itibaren odaklanmış olduğu Yapı Ekipmanları sektöründe ticari faaliyette bulunmaktadır. Portföyümüzde bulunan ürünlerin imalat, kiralama ve satış hizmetleri yapılarak, müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda projelerine destek verilmektedir. Sadece odaklanmış olduğumuz alanda faaliyet göstermemiz sonucunda, YAPEKSAN, sektöründe önde gelen firmalar arasındaki saygın yerini almıştır.

Hizmet verdiğimiz inşaat sektöründeki çalışma koşullarında can güvenliği riskinin yüksek olması nedeniyle ve insan sağlığına verilmesi gereken değer konusundaki sorumluluğumuz gereğince, ürünlerimizin kalitesinden asla taviz verilmemektedir.

YAPEKSAN olarak gayemiz ülkemiz ekonomisinin lokomotifi olan inşaat sektörüne, ihtiyaçlar doğrultusunda; en güvenli, en pratik ve en donanımlı ürünlerle, destek sağlamaktır.


VİZYONUMUZ:
Yapı Ekipmanları sektöründe, kaliteli ve güvenli ürünleriyle öne çıkmış bir şirket olarak, sınırsız ve sürdürülebilir büyümektir.


MİSYONUMUZ:
YAPEKSAN; sektöründeki hızlı gelişmeye paralel olarak teknolojik yapılanmasını sürekli geliştiren ve önce kalite prensibiyle üretime devam eden bir çalışma modelini benimsemektedir.


Ürün ve Hizmetler

Cephe İskelesi, Kalıp İskele, Mobil İskele, Yapı Ekipmanları, Klasik Cephe İskelesi, H Tipi Cephe İskelesi

#iskel, kiralık iskele #mobil iskele, kalıp iskelesi #güvenlikli iskele, alman iskelesi #satılık iskele, iş iskelesi #sıva iskelesi, boya iskelesi


Benzer Firmalar