Anasayfa » Plastik sanayi » Kimya ve Yan Sanayi » İSTANBUL Plastik sanayi » Enveta Endüstriyel Verımlilik ve Tasarruf Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti.

Enveta Endüstriyel Verımlilik ve Tasarruf Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti.


Moda Caddesi Özgür İş Hanı No:28 / 305 34714 Kadıköy

Telefon1: 0216 405 12 22

Telefon2:

Fax: 0216 405 12 23

Web: www.enveta.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Türk Plastik Endüstrisinin gerek ulusal gerekse küresel boyutta rekabet edebilmesi ve geleceği için giderlerinde önemli bir yer tutan enerjinin daha ekonomik kullanımı ve üretim verimliliğini arttırarak birim maliyetleri düşürmesi her geçen gün biraz daha yaşamsal önem kazanmaktadır.

Kendi alanında Türkiye’de bir ilk olan şirketimizin, misyonu Enveta adını plastik sektöründe enerji tasarrufu ve üretim verimliliği ile özdeşleştirmektir.
Enveta çözüm ortağınız olarak sektörel deneyimi, mühendislik birikimi, araştırmacı ve çözüme odaklı yaklaşımıyla dünyadaki en son teknolojileri ve trendleri büyük bir titizlikle izleyip ürün portfeyine katarak, sektörel bazda ve müşteriye özel çözümler sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


ENVEST ISI YALITIM CEKETİ %60’a varan elektrik tasarrufu 0216 405 12 22
Makine kovanında %60’a varan elektrik tasarrufu • Düşük çalışma sıcakları - çevrim süresinde %10’na varan kısalma ve ekstra enerji tasarrufu • Kalıp değişimleri, vardiya değişimi ve elektik kesilmesinde kovan ısısını koruyarak 50% daha hızlı rejime girme – Yüksek verimlilik. • Eşit ısı dağılımı ile kaliteli ürün, düşük fire, uzun kovan ve vida ömrü • Isı kayıplarını azaltarak 2X’e kadar daha fazla ısıtma kapasitesi • Çalışma sıcaklığı yüksek polimerler ile çalışabilme • Düşük servis gid
ENMAX PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNASI ELEKTRİK TASARRUF SİSTEMİ - %60`A VARAN ELEKTRİK TASARRUFU
ENVEST ISI YALITIM CEKETI - %60`A VARAN ELEKTRİK TASARRUFU

ENVETA STATİK MİKSER MEME - Boya/masterbatch kullanımında %30`a varan tasarruf

#plastik enjeksiyon elektrik tasarrufu #enjeksiyon enerji tasarruf cihazları #Plastik enjeksiyon makinası elektrik tasarruf sist #ısı yalıtım ceketi #mikser meme


Benzer Firmalar