saydam patent


buttim iş merkezi

Telefon1: 0224 211 71 01

Telefon2: 0532 643 90 96

Fax: 0224 211 71 02

Web: saydampatent.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:2 | Memur:6 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Saydam Patent, sınai ve fikri mülkiyet haklarının korunması aşamasında (TÜBİTAK AR-GE teşvikleri, KOSGEB teşvikleri, yurtiçi ve yurtdışı marka tescili, patent&faydalı model tescili, endüstriyel tasarım tescili ve barkod tescilleri) siz müşterilerimize hızlı ve güvenilir hizmet vermek üzere kurulmuştur. Saydam Patent, bilim ve teknolojinin gelişmesine, buluşların özendirilmesine katkıda bulunarak, müşterilerimizin özel bilgi ve kayıtlarının gizliliğine önem vererek dürüstlük ve yetkinlikle hizmetlerini sürdürmektedir.

Saydam Patent, GÜVEN ve DÜRÜSTLÜK ilkelerini temel alarak endüstriyel ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek ve alt yapısını güncel tutarak gelişmeye devam etmektedir. Saydam Patent, taklitlerin önüne geçmeyi, haksız rekabeti engellemeyi, Türkiye`de ve dünyada buluşçuluğu ve markalaşmayı hedefleyen firmaların hukuki haklarını korumayı amaç edinmiştir. Marka, patent ve endüstriye tasarım tescil işlemleri, TÜBİTAK AR-GE teşvikleri, KOSGEB teşvikleri uzun süreçli ve uzmanlık gerektirdiğinden Saydam Patent bu konuda profesyonel, genç ve dinamik kadrosu ile hızlı ve güvenilir bir şekilde hizmet verecektir. Diğer taraftan amacımız, esas işimiz olan müvekkillerimizin sınai mülkiyet haklarının idaresi konusundan asla taviz vermemek kaydıyla, müvekkillerine çok geniş kapsamda hizmet verebilen bir danışmanlık firması olabilmektir.


Ürün ve Hizmetler

www.berussadanismanlik.com WWW. SAYDAM PATENT. COM : SINAÎ VE FİKRİ MÜLKİYET HAKLARININ KORUNMASI AŞAMASINDA ( TÜBİTAK AR-GE TEŞVİKLERİ KOSGEB TEŞVİKLERİ YURT İÇİ YURT DIŞI MARKA TESCİLİ PATENT FAYDALI MODEL TESCİLİ ENDÜSTRİYEL TASARIM TESCİLİ BARKOD TESCİLİ ZAMAN DAMGASI TESCİLİ ( dokümanlarınızın tarihini belirler ) WEB TASARIM LOGO TASARIM DOMAİN TESCİLİ HOSTİNG SİZ MÜŞTERİLERİMİZE HIZLI GÜVENİLİR HİZMET ÜZERE KURULMUŞTUR. SAYDAM PATENT BİLİM VE TEKNOLOJİNİN GELİŞMESİNE. BULUŞLARIN ÖZENDİRİLMESİNE KATKIDA BULUNARAK. MÜŞTERİLERİMİZİN ÖZEL BİLGİ VE KAYITLARININ GİZLİLİĞİNE ÖNEM VEREREK DÜRÜSTLÜK VE YETKİNLİKLE HİZMETLERİNİ SÜRDÜRMEKTEDİR. Not: ek de marka yenileme teklifimiz bulunmaktadır info@berussadanismanlik.comBut tim İş merkezi B lok .Kat .4. No .1128BURSATel : 0224 211 71 01 G s m: 0532 643 90 96F a x: 0224 211 71 02

#bursa patent #marka tescili #web tasarım #hosting #kosgeb


Benzer Firmalar