Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Metal ve Yan Sanayi » ARTUSA İç ve Dış Tic.

ARTUSA İç ve Dış Tic.


sanayi cad. no:11 cobancesme

Telefon1: 0 212 603 62 99

Telefon2: 0 212 603 60 17

Fax: 0 212 603 60 17

Web: www.artusa.biz

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Artusa; mühendislik ve çevre güvenlik sistemleri konusunda sadece 5 yıldır faaliyet göstermesine rağmen bu kadar kısa sürede yeni üretim tesisi ve ürünleri ile sektördeki en iddialı firmalardan biri olma yolunda ilerlemektedir. Artusa, üretim kalitesi, teknolojisi, malzeme teslimindeki dakikliği ve en önemlisi müşteri memnuniyetine gösterdiği hassasiyet ile şu anda Türkiye’de kendi sektöründeki lider tel ve tel mamulleri üreticilerden biri olmuştur.


Ürün ve Hizmetler

Artusa olarak; engin tecrübe ve özverimizle sizlere kaliteli ve güvenli hizmetler sunabilmek için sektördeki yenilikleri çok yakından takip ederek, kalite ve ekonomik ürün üretme anlayışımızı bozmadan hizmet veriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.



Gelişen teknolojiyi ve değişen müşteri isteklerini göz önünde bulundurarak ürün yelpazemizi sürekli geliştirmeye çalışmaktayız. Ürün yelpazemizde şimdilik taşkın koruma, şev ıslahı, erozyonla mücadele, istinat yapılarında etkinliğini ispat etmiş Gabion (gabyon) sepetler, şilteler, torbalar, bunlarla beraber kaya düşmesi, moloz akması, çamur kayması gibi problemlere karşı etkin ve ekonomik olan koruma ağ yapıları bulunmaktadır. Aynı zamanda güvenlik ürünlerinden, tel örgü (bahçe tel çitleri), jiletli tel, panel çitler, kaynaklı rulo, suni yeşillendirilmiş çitler, mobil fensler, ürün yelpazemizde yer almaktadır.

#tel örgü #gabion tel #kafes tel #örme tel #jiletli tel


Benzer Firmalar