Panel Elektrik


Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi, Oğuz Kağan Köksal Bulvarı Yakapınar / ADANA

Telefon1: 322 394 36 97

Telefon2:

Fax: 322 394 37 00

Web: www.panelelektrik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1975
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:3 | Memur:7 | İşçi:40
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız; 1975 yılında faaliyetlerine başlamış, yurt içi ve yurt dışında sayısız projeyi başarıyla tamamlamış 32 yıllık tecrübesi ile elektrik sektöründe faaliyet göstermektedir.
Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesinde, 4000m²’si kapalı alan üzerine kurulu olan üretim tesisimizde ürettiğimiz ürünlerimiz ve fabrikamızın kurulu olduğu bölge dolayısıyla sahip olduğumuz stratejik yerleşim alanımız ile Bölgemiz ve Ülkemiz için yaptığımız üretimlerimizin dışında Ortadoğu ve Avrupa Ülkeleri’ne gerçekleştirdiğimiz ihracatımız ile müşteri portföyümüz de ürün portföyümüze paralel olarak sürekli gelişmektedir.
Yenilenen üretim hattımız ve makine parkımız ile hızlı ve sıfır hata ile üretim gerçekleştirmekteyiz. Amada Markalı Abkant ve Punch makinelerimiz ile boya tesislerimiz ve kaynak tesisimizin yanı sıra conta dökme makinemizin yanında kurulumu gerçekleşecek olan yeni makinelerimiz ile makine parkurumuzu sürekli geliştirmekteyiz.
Teknoloji ve insan yatırımının farkında olan firmamız, gerçekleştirdiği yatırımlar ile her geçen gün üretim kapasitesini arttırmaktadır. AR-GE ve Tasarım Bölümlerimiz; müşteri odaklı hizmet anlayışımızın net bir kanıtı olmakla birlikte, Üretim Planlama ve
Satış- Pazarlama Bölümümüzde alanında profesyonel ekibimiz ile müşterilerimizin isteklerine hızlı cevap verebilmekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

Ürettiğimiz ve Pazarladığımız Ürünlerimiz
Panel Elektrik olarak MMMH36 Metal Muhafazalı Modüler Hücreler ( OG Hücreleri), Kompakt Trafo Köşkleri, MCC Panolar, Dağıtım Panoları, Modüler Panolar, Duvar Tipi Panolar, Piyano Panolar, 19” Rack Kabinetler ve müşteri talepleri doğrultusunda tasarım uygulamaları ve özel üretimler gerçekleştirmekteyiz.

Ürünlerimizin başlıca özellikleri
Ürünlerimiz TS 3367 EN 60439 Standartlarına uygun olarak üretilmekte olup, TİP Testleri gerçekleştirilmiş, müşterilerimize teslim edilmeden önce kalite kontrol testleri yapılmaktadır.
IP54 koruma sınıfında üretimini yaptığımız elektrik panolarımızın karkasları 2mm galvanize ve galvanizsiz sacdan, yan kapaklarımız ise müşteri tercihlerine göre 1, 5 – 2mm. galvanizli ve galvanizsiz sacdan üretilmektedir.
Üretimini yaptığımız panolarımız;
Anma çalışma gerilim 400V ve frekansı 50Hz, anma yalıtım gerilimi 690V, anma akımı 3200A’dir. Ana Bara Düzenekleri ile Ana Kısa Devre Dayanım ve Tepe Akımları 25-52, 5kA değerleri arasında, Tali Bara Düzenekleri ile Anma Kısa Devre Dayanım ve Tepe Akımları tiplere göre 10kA’dan 52, 5 kA değeriler arasındadır.
MMMH36 Orta Gerilim Hücrelerimiz, Romanya ICMET Laboratuarlarında yapılan TİP Testleri, ODTÜ’ de yapılan yıldırım testlerini başarı ile tamamlamıştır. Aynı zamanda üretim hattından çıkan ve sevke hazırlanan ürünlerimiz firmamıza ait test cihazları ile kontrolleri yapılarak müşteri sevkiyatına hazır duruma getirilir.
Ürünlerimiz boyama tesisimizde RAL 7035 elektrostatik toz boya ile boyanmakta ve korozyona karşı tam dayanıklılık sağlanmaktadır. Farklı renk seçenekleri de sunabildiğimiz gibi boya prosesi sonrası boya kalınlığı kalite standartlarımıza uygunluğu ölçülerek onaylanır.
Ürünlerimiz hızlı ve kolay montaj özelliği ile birlikte kapaklarımız özel kilit ve menteşe sistemleri ile güçlendirilmiştir ve fabrikamızda gerçekleştirdiğimiz dökme poliüretan conta uygulaması ile su sızdırmazlık sağlanmaktadır.
Ürünlerimiz modüler yapısı ile kolay sökülebilir yan ve arka kapaklara sahiptir. Montaj kaidelerimiz derinliği ayarlanabilir olarak tasarlanmıştır.
Müşterilerimizin beklentilerine uygun olarak gerçekleştirdiğimiz özel tasarım ve üretim hizmetimiz ile müşteri memnuniyetini en üst seviyelere ulaştırarak hedeflerimizi sürekli yükseltmekteyiz.
Sahip olduğumuz kalite belgesi, sertifikalar ve tip test belgeleri
Panel Elektrik, faaliyetlerine başladığı ilk günden günümüze kadar TSE standartlarına uygun olarak üretimlerini gerçekleştirmesinin yanında 2004 yılından itibaren ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi ile üretim ve yönetim kalitesini ulusal ve uluslar arası arenada belgelendirmiştir.
Ürünlerimizin “CE” ve “UL”sertifikasyonun sağlanması için çalışmalarımız son aşamasına gelmiş olup 2009 yılında Üretim süreçlerinde çevre ve çalışanlarının öneminin bilinci olan firmamız, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve İş Güvenliği Belgesi ile de çalışanlarımız için güvenli ve huzurlu bir çalışma ortamı sağlamaktadır.
Sektörün Sorunlarına İlişk

#Panel, pano #hücre, orta, orta gerilim #elektrik, elektrik montajı #trafo, trafo tesisi #modüler panolar, duvar tipi panolar


Benzer Firmalar