ADA BETON SANTRALLERİ


Uzun Çayır Cd.Kadıköy Yapı Merkezi No.:31 B2 Blok D.:15 Hasanpaşa

Telefon1: 05549077465

Telefon2: 02163269960

Fax: 02163252489

Web: www.adabeton.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

     2003 yılında İstanbul `da şirketleşen SEZGİNER MÜHENDİSLİK MAK. ELK. ELKTR. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. Türk İnşaat sektöründe 18 yılı aşkın bir süredir hizmet vermektedir. Faaliyetlerine iş ve inşaat makinaları, Bilgisyar kontrollü sistem otomasyonları ile başlayan SEZGİNER MÜHENDİSLİK, sektörün içinde bulunan bir çok beton santrali markasına otomasyon desteği vererek önemli tecrübeler kazanmıştır.


Halen hazır beton ve inşaat firmaları başta olmak üzere;  ülkemizdeki ve yurt dışındaki birçok kuruluşun beton santrallerin otomasyonunu SEZGİNER MÜHENDİSLİK tarafından yapılmaktadır. Değerli müşterilerimizin beklentileri ve istekleri bizim için her zaman öncelikli olmuş ve AR-GE Departmanımızda bu konu üzerinde çok calışılmış ve halende çalışmalarımız devam etmektedir.


Bilindiği üzere çağımızın teknolojisi sürekli gelişmekte ve günden güne değişmektedir, bu doğrultuda çağa ayak uydurmak ve herzaman kendimizi yenilemek ilk hedeflerimizden biridir.

İnşaat sektörü içerisinde MOBİL ve SABİT BETON santralleri konusunda uzun yılların getirmiş olduğu tecrübeyle birlikte İMALAT işinde` de olmak zorunda olduğumuzu anlamış ve bunun üzerinde uzun yıllar çalışarak istek ve talepler doğrultusunda AR-GE Departmanımızda projelendirerek imalat aşamasına geçmiş bulunmaktayız.


Tasarım, parça imalat ve temini, komple üretim kalitesi ve işçilik, montaj, çalıştırma, eğitim ve satış sonrası teknik servis hizmetlerindeki kalitesi ile müşteri odaklı çalışma anlayışı ADA BETON SANTRALLERİ isminin ülkemiz sınırlarını aşmasını sağlamak. Özellikle körfez ve türkiye cumhuriyetlerinde marka haline gelmek ADA BETON SANTALLERİ ` nin birinci hedeflerindendir.


ADA BETON SANTRALLERİ ’nde üretim çeşitli aşamalarla son derece titiz çalışmalar sonucu gerçekleştirilir. Onaylanan müşteri talepleri proje bölümüne aktarılır uzman proje ekibi tarafından siparişler için tasarım çalışmaları yapılır, teknik hesaplar ve imalat çizimleri tamamlanır, Bunları yapmaktaki amacımız Müşterilerimiz herzaman ve her koşulda yanlarında olmak ve birbirimizden güç alarak daima ileriye güvenle ve kaliteyle gidebilmektir. Bizim içim önemli olan kesinlikle MÜŞTERİ memnuniyeti dir. 




Müşteri memnuniyeti ve satış sonrası desteğin, kalıcılık ve başarı konusunda en önemli faktör olduğunun bilincinde olan ADA BETON SANTRALLERİ, imalatını yaptığı beton santrallerinin tasarım ve montajının yanı sıra, gerekli tüm teknik servis ve bakım hizmetlerini 7 gün 24 saat kesintisiz olarak müşterilerine sunmaktadır.


SAYGILARIMIZLA
ADA BETON SANTRALLERİ


Ürün ve Hizmetler

sabit beton santralleri imalatı, mobil beton santralleri imalatı, transmikser imalatı, çimento silosu imalatı, agrega bunkeri imalatı, konveyör bant imalatı, helezon imalatı

#beton santrali,beton pompası #çimento silosu, silobas #agrega bunkeri,helezon #konveyor bant,çimento #transmikser,panmikser


Benzer Firmalar