TEKNO TURKEY


Körfez Mah. Per. Pazarı Cd. Birleşim İş Mrk. K:4 İzmit-KOCAELİ

Telefon1: 02623291949

Telefon2:

Fax: 0 262 323 56 16

Web: www.teknoturkey.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Elektronik Güvenlik Sistemleri alanında, faaliyet göstermekte olan TEKNO TURKEY, uzun soluklu hizmet hayatına başlamış, halen Kocaeli, Bursa, Yalova, Sakarya, Düzce ve İstanbul illerimiz başta olmak üzere tüm yurda hizmet vermektedir. Güvenlik Kamerası, Tüm Güvenlik Sistemleri, Kablosuz Alarm, Personel Kontrol, Bekçi Güvenlik Elemanı Kontrol, Bebek İzleme, Ev Güvenlik Sistemi, İşyeri Güvenlik Sistemi Paketleri gibi pekçok alanda hizmet vermektedir.
Ülkemiz genelinde çağın ekonomik krizlerinin ve toplumsal duyarsızlıkların katkı sağladığı suç ve suçlu artışının engellenmesi her ne kadar devletin sorumluluğunda olması gerekse de, toplumun veya bireylerin devletin emniyet tedbirlerine katkı sağlaması kaçınılmazdır. Bu Sebeple bundan önce olduğu gibi ülke genelinde kamu düzeninin korunmasına katkı sağlayacak bu gibi projelerde TEKNO TURKEY adı ile yer alarak sektörel beceri ve hizmetimizi hızla yaygınlaştırmayı hedefliyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Kocaeli Güvenlik Kamera Alarm Sistemleri Araç Takip, İşyeri Güvenlik Sistemi, Araç Takip, Kablosuz Alarm, İzmit Güvenlik Sistemleri, Gebze Güvenlik, Derince Güvenlik Firmaları,

#kocaeli güvenlik #kablosuz Alarm #Kamera alarm #alarm sistemi #kamera sistemi


Benzer Firmalar