Babil Film


moda cad. 59/4 moda

Telefon1: 2164492490

Telefon2: 555 711 96 44

Fax: 2164492490

Web: www.babilfilm.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Babil Film, reklam ve tanıtım hizmeti veren bir yapım şirketidir. Babil Film bünyesinde barındırdığı deneyimli elemanları ile firmanızın film, fotoğraf ve tasarım hizmetlerini başarıyla yerine getirmektedir.

Babil Film olarak reklam ve tanıtım hizmetlerimizi, kurumsal yapınız, yönetim anlayışınız ve iş ciddiyetinizi dikkate alarak hazırlarız. Kaliteyi ve estetiği bir arada sunarız.

Babil Film her firmanın kendine özgü bir yapısı olduğuna inanır ve çalışmalarını kurumunuzun bu yapısını ortaya çıkaracak şekilde hazırlar. Tanıtımınız, sizi rakiplerinizden ayıracak niteliklere sahip olmalıdır.

Biz Babil Film olarak estetiği ön planda tutan bu işin eğitimini almış ekibimizle doğru görsel dili kullanarak bu farkı ortaya çıkarmaktayız.


Ürün ve Hizmetler

Film Hizmetlerimiz * Tanıtım Reklam Filmi * Video Klip * 2D-3D Animasyon Filmi * Ürün Tanıtım – Lansman Filmi * Fuar Organizasyon Tanıtım Filmi * Kurum İçi Eğitim Filmi * Kurum İçi Motivasyon Filmi Fotoğraf Hizmetlerimiz * Moda Çekimleri * Still-Life Çekimleri * Ürün Çekimleri * Mekan Çekimleri * Katalog Çekimleri * Backstage Çekimleri * Retouch Uygulamaları Tasarım Hizmetlerimiz * Karakter Tasarım * Katalog Tasarım * Logo Tasarım * Afiş Tasarım * Billboard Tasarım

#tanıtım filmi #reklam #fotoğraf #katalog tasarım #logo tasarım


Benzer Firmalar