Anasayfa » Ambalaj Genel » Ambalaj Sanayii » ANKARA Ambalaj Genel » Naturel Kozmetik Ambalaj Ltd.Şti.

Naturel Kozmetik Ambalaj Ltd.Şti.


Anadolu Blv.12sk.No:10/47

Telefon1: 3977236

Telefon2:

Fax: 3977238

Web: www.ozelmarkakozmetik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Naturel Kozmetik 2001 yılında Ankara’da kurulmuş ve o tarihten bu yana üretim faaliyeti gösteren konusunda uzman bir kozmetik üreticisi ve ambalaj tedarikçisidir. Doğal kozmetik ürünleri konseptiyle yola çıkan Naturel Kozmetik sektörde bitkisel etken maddelerle özel butik ürünler geliştirerek müşterilerinin beğenisine sunan ilk firmalardan biridir. Doğal ve bitkisel içerikli ürünlerin kullanımı tüm dünyayla paralel olarak Türkiye’de de gün geçtikçe artmaktadır. Natürel olarak doğal kaynaklı kozmetik ürünleri en doğal ambalaj materyali olan cam ile buluşturarak müşterilerimize her zaman en üstün kaliteyi sunmayı amaçlıyoruz.


Ürün ve Hizmetler


Cam Krem Kavanozu
Kozmetik ürünler için özel olarak dizayn edilmiş cam krem kavanozu. 30ml 50ml ve 100ml hacimlerde yüksek kaliteli cam kavanoz. Çeşitli kapak ve renk seçenekleri mevcuttur.
Naturel olarak yıllara dayanan tecrübemizi kozmetik ürünler, İthal cam kozmetik ambalajları, cam parfüm şişeleri ve plastik ambalaj materyalleri, test ürünleri ürün gruplarımızda sizlere sunmaktayız. Üretimimizi kalitemizden ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeden gerçekleştirmek firmamızın ilk günden itibaren benimsemiş olduğu prensiptir. Ürün detayaları ile ilgili bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Kozmetik Ürünler, Plastik Kozmetik Ambalajı, Cam Krem Kavanozu, Cam Parfüm Ambalaj, Ambalaj Kolleksiyonları, Tester / Deneme Ürünleri



#cam kavanoz #krem kavanozu #cam şişe #cam ambalaj #kozmetik kavanoz


Benzer Firmalar