Anasayfa » Turizm » İSTANBUL Turizm » Jefri Travel

Jefri Travel


Sarı Demir Mahallesi Kıble Çeşme Caddesi Küçükpazar İş Merkezi Kat:2/B12 Eminönü / İstanbul / TÜRKİYE

Telefon1: +90 212 527 33 20

Telefon2:

Fax: +90 212 527 33 19

Web: www.heryerevize.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2003 Yılında faliyete geçen şirketimiz, her geçen gün kendini yenilemektedir. Siz değerli müşterilerimize en iyi kalite ve en iyi hizmeti sunmayı kendimize ilke edinmiş bulunmaktayız. 7 yıllık bir geçmişi geride bırakıp değerlerimizden ödün vermeyerek siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini en yüksek düzeyde tutmayı başarmış bulunmaktayız, günden güne artan azmimiz ile turizm sektöründe geniş bir portföye sahip olan firmamız bu sektördeki sağlamlığını kanıtlamıştır...


Ürün ve Hizmetler

Firmamız bilet satışı , otel rezervasyonları, yabancı dilden türkçeye, türkçeden yabancı dile evrak ve belgelerinizin tercüm işleri, yurt dışında sizin yanınızda olacak danışman rehberiniz yada türkiye ye gelen yabancı misafirlerimize rehberlik hizmetinden, araç kiralama ya kadar, turizm kapsamındaki tüm istek ve ihtiyaçlarınız bizim işimiz ve hizmetimizdir.
Ayrıca Yurt dışı ithalat -ihracat işlerinizde gerekli iş takibi yapılmakta; yurt dışı ile yapılan veya yapılacak tüm ith & ihr işleriniz son aşamasına kadar takip edilip en hızlı ve en emniyetli bir şekilde sonuçlandırılmaktadır.

# # # # #


Benzer Firmalar