Tureml Emlak Rehberi


Cümhuriyet bulvarı 71

Telefon1: 02324451546

Telefon2:

Fax: 02324454923

Web: www.tureml.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

tureml.com emlak sektörünü tek bir çatı altında buluşturmayı hedefleyen, kesintisiz, yüksek kaliteli hizmeti, güncel ve detaylı ilanları, haberleri ile emlak sektörünün nabzını tutan emlak platformudur.

www.tureml.com :emlak sektöründeki alıcı ve satıcıları aynı çatı altıda toplamayı hedefleyen, kolay kullanımlı ve şık tasarımlı bir pazarlama portalıdır.Vizyonumuz Kurumsal üyelerimizin ellerinde bulunan ürünleri, yerli ve yabancı müşterilere kolaylıkla sunabilmeyi, yerli ve yabancı bireysel üyelerimizin de kolayca istedikleri bütçedeki ürünleri bulup kıyaslayabilmelerine yardımcı olabilmek ve çeşitliliği sağlamaktır.www.tureml.com : uluslararası bir emlak pazarlama platformu olup, sizin şirketinizi de uluslararası seviyeye taşıyacaktır.


Ürün ve Hizmetler

Firmamızın şuanda Azerbaycan, Türkiye, Rusya, Kazakistan, Ukrayna ve Lituanya da temsilcilikleri bulunmakta olup hızla diğer ülkelere de yayılma politikası devam etmektedir.

Üye ol: Ana sayfadaki üye ol seçeneğinden sistemimize ücretsiz üye olunuz. Üye olduğunuz takdirde sistemimiz tarafından hediye kontör kazanacaksınız. Ayrıca üyelik ve ilan yayınlama işlemlerinizi kolaylaştıra bilmek için videolu tanıtımımız da mevcuttur.

Kontör: Sistemimize kontör yüklemek için temsilcilerden kazı bantlı kontör alabilir ya da site üzerinden çevrimiçi kredi kartıyla sisteme kontör yükleyebilirisiniz.

Detaylı tanıtım: Projelerinizi en ince ayrıntılarıyla müşterilerinize tanıtma imkânı sağlıyoruz..


# # # # #


Benzer Firmalar