DENİZ FENERİ


Telsiz Mh. 85/3 Sokak No:12/A-4 Zeytinburnu/İST

Telefon1: 0212 664 54 34

Telefon2:

Fax: 664 54 22

Web: www.kombikombi.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:1 | Memur:10 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Deniz Feneri Isıtma Soğutma Sistemleri, uzun yıllardır tesisat sektöründe çalışan Bekir Aydoğdu tarafından 1995 yılında kurulmuştur. Uzman kadrosu ile kısa sürede önemli adımlar atan Deniz Feneri Isıtma Soğutma Sistemleri, gerek yaptığı bireysel konut işleri gerekse toplu site işleri ile sektörde önemli bir yer edinmiştir. Bünyesinde bulunan 1 adet mühendis 2 grup usta 10 adet büro personeli ile güçlü bir kadroya sahiptir.

İlkelerimiz; müşterilerimize karşı her zaman samimi, doğru ve dürüst olmak, kaliteli ve sorunsuz tesisat yapmak, meydana gelebilecek olumsuzluklara müdahale edip anında çözüm üretmektir. Amacımız; taahhüt öncesi ve sonrası müşterilerimize en iyi hizmeti verip %100 müşteri memnuniyetine ulaşmaktır.

Siz değerli müşterilerimiz sayesinde her geçen gün faaliyet alanlarını genişleten Deniz Feneri Isıtma Soğutma Sistemleri başarısına başarı katmaya devam etmektedir.

Deniz Feneri Isıtma Soğutma Sistemleri, Birçok Firmanın Yetkili Satıcısı olarak Zeytinburnun’da faaliyetlerini sürdürmektedir. İGDAŞ yetki no 10886’dir


Ürün ve Hizmetler

Kombi fiyatları, kombi satıcısı, kombi, spot kombi, bacalı kombi, bacalı kombiler, hermetik kombi, yoğuşmalı kombiler, kombi satışı, kombi fiyatı, kombi markaları, kombi çeşitleri, kombi modelleri, uygun kombi, uygun kombiler, ucuz kombi, ucuz kombiler, kombi.com, demirciler sitesi kombi, istanbul kombi firmaları

#KOMBİ #KOMBİ FİYATLARI #KOMBİ MALZEMELERİ #UYGUN KOMBİ #UCUZ KOMBİ


Benzer Firmalar