KUTPA AMBALAJ


saray Mahallesi Modern Keresteciler Sanayi sitesi Bekiradı belli Caddesi

Telefon1: 0312 815 14 80

Telefon2:

Fax: 0312 815 14 81

Web: www.kutpakutuambalaj.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:14 (Yönetici:1 | Memur:2 | İşçi:12
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ambalaj ve reklam günümüzde üretilen mamüllerin vazgeçilmezleri arasında olan üretim giderlerindendir.Biz de KUTPA AMBALAJ MATBACILIK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. . olarak sizin gibi üretici firmaların üretim giderlerini en aza indirebilmek için çalışmaktayız.
Değerli üretici firma yöneticileri, Ambalaj deyip geçmeyin.Ambalaj sizin için çok önemlidir.Bildiğiniz gibi ürettiğiniz mamülleri pazara sürmek, yada müşterilerinize göndermek için plastik veya karton Ambalaj kullanmak zorundasınız.Karton Ambalaj tercih ettiyseniz işte o andan itibaren size bir Ambalaj firması gereklidir.Ambalajınızda ve Ambalaj firmasında aramanız gereken özellikler şunlar olmalı ;

1.Öncelikle imalatınızın aksamaması için sipariş ettiğiniz ambalaj zamanında gelmeli
2.Tercih ettiğiniz ambalaj içindeki mamulünüzü en güzel şekilde göstermeli
3.Ürünlerinizin depolama, nakliye ve pazarlama aşamalarında zarar görmemesi için ambalaj kaliteli ve sağlam olmalıdır.
4.Memnun olduğunuz ambalaj kalitenizin, sizin haberiniz olmadan değişmemesi gerekir.
5.Ambalaj firması size cevap verebilecek kapasitede olmalıdır.
6.En önemlisi tercih ettiğiniz ambalaj firması üretim yaptığınız mamulünüzde kullanmanız gereken ambalaj konusunda size alternatif ürünler sunmalı, işte bu durumda sonuna kadar güvenebileceğiniz KUTPA AMBALAJ MATBACILIK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
Sektörümüzde 15 yıla varan deneyimlerimizle Ambalaj konusunda karşılaşabileceğiniz her türlü problem ve sorunlarınızın üstesinden gelebilecek kadromuzla, ANKARA SARAY SANAYİ BÖLGESİNDE kurulu tesislerimizde baskılı, sıvama ve selefon kaplı yapıştırma veya dikişli olarak her türlü koli - ofset kutu ve oluklu mukavva üretimi yapılmaktadır.Bizi bizimle çalı?an firmalara sorun.Bizde bir söz vardır aynası iştir kişinin lafa bakılmaz.Sizinle tanışabilmemiz için mevcut koli ölçülerinizi ve kalitesini bildirir yazısını faks ya da E-mail ile gönderiniz, ya da arayın satış elemanımızı size gönderelim.


Ürün ve Hizmetler

OLUKLU MUKAVVA KOLİ, SEPERATÖR YARIKLI VE DÜZ, PİZZA VE PİDE KUTULARI, FİLESKO BASKILI KUTULAR, SIVAMA VE LAMİNE KUTULAR, ANTİSTATİK KOLİLER, OFSET KUTULAR.

#üretim planlama #koli üretimi #kutu üretimi #ankara koli #ambalaj


Benzer Firmalar