Anasayfa » Gıda sanayi » Gıda Sanayii » İSTANBUL Gıda sanayi » Sedef Su- içme suyu, tanker suyu

Sedef Su- içme suyu, tanker suyu


Güneşli Cad. Yeşilkent A/19 Yenibosna İstanbul

Telefon1: 0212 651 84 86

Telefon2:

Fax: 0212 515 55 14

Web: sedefsu.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

25 tonluk tankerlerimizle işyeriniz, fabrikanız ya da yemekhanenizdeki deponuzu veya havuzunuzu en hızlı şekilde, en kaliteli sularla, en uygun fiyata dolduruyoruz.

Siz de artık içme suyuna çok para harcamamak, işyerinizde iktisat yapmak istiyorsanız bizimle temasa geçin. Size en kaliteli suyu ve hizmeti en uygun fiyatla sunalım.

Sedef Su açık su dökme su tankerle içme suyu ve 19 litre polikarbon damacana su alanında kurumsal satış yapmaktadır, acik su dokme su tankerle icme suyu ve 19 litre polikarbon damacana su alaninda kurumsal satis yapmaktadir, içme suyu, icme suyu, tanker suyu, tankerli su, 19 litre polikarbon damacana su, polikarbon kullanım kılavuzu, polikarbon kullanim kilavuzu, polikarbon nasıl kullanılır, polikarbon nasil kullanilir, referanslarımız, referanslarimiz, içme suyu pazarlaması, icme suyu pazarlamasi, hangi yaşta ne kadar su tüketmeliyiz, hangi yasta ne kadar su tuketmeliyiz, sucu, sırma doğal kaynak suyu başpınar kaynak suyu sirma dogal kaynak suyu baspinar kaynak suyu, toptan damacana su, bayiilik, bayilik, su bayii, su satisi su satışı


Ürün ve Hizmetler


# # # # #