Plus Minus Endüstriyel Mutfak Malzemeleri


ADM PLAZA

Telefon1: 02128540001

Telefon2:

Fax: 02128540039

Web: www.plusminus.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:8 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

PLUSMINUS ENDÜSTRİYEL MUTFAK kalite anlayışından ödün vermeden tüm turizm işletmelerine, özel kurumlara ve firma promosyon ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarında profesyonel projelere hizmet vermektedir.

Turizm işletmeleri, Otel ekipmanları, masa üstü servis , proje mutfak ve endüstriyel ekipman ihtiyaçlarına yönelik profesyonel markaları bünyesinde bulundurmaktadır.

Çatal Bıçak Kaşık, Kütahya Porselen , Mitterteich Porzellan, Paşabahçe, Özay Cambro gibi markaların Türkiye distrubutorlüğünü yıllardır üstlenmiş ve uygun fiyat ve tedarik garantisi ile birçok yeni açılış , ihtiyaç tamamlama ve kapsamlı büyük projelere imza atmıştır.

Marka anlayışı içinde , profesyonel kadrosuyla müşteri ihtiyaçlarına destek veren ve bu konuda marka ve kaliteyi öne çıkartarak projelere yönelik danışmanlık destekleri de vermektedir.

Konusunda uzman markaların fabrika yetkilileri desteğini de bünyesinde bulunduran profesyonel ekibi ile yerinde sunum ile danışmanlığın dışında , İstanbul merkez binasında tüm bu markalara ait üretimi olan ürün gamına sahip butik showroomunda da işletmelere ve ihtiyaçlara uygun sunumlar yaparak hesaplı ve kaliteli hizmetler vermektedir.

A dan Z ye tüm turizm-otel-promosyon-özel sipariş ihtiyaçlarında öncü markaların fabrika desteği ile uygun fiyat, teslimat garantisi, parça tamamlama gibi önemli unsurların garantisi ile, profesyonel çalışmalarda sektörün elit isimlerinden biri olmuştur.

Kalite anlayışımızdan ödün vermeden,siz değerli müşterilerimize, çözüm ortaklığı yapmaktan mutluluk ve gurur duyarız.


Ürün ve Hizmetler

KÜTAHYA PORSELEN , MITTERTEICH PORZELLAN, PAŞABAHÇE , ÇATAL BIÇAK KAŞIK , PORSELEN , MUTFAK GEREÇLERİ , GASTRONOMİ, ENDÜSTRİYEL MALZEMELER, MUHTELİF MUTFAK ÜRÜNLERİ OTEL MALZEMELERİ, BAR MALZEMELERİ, CAFE MALZEMELERİ, RESTAURANT MALZEMELERİ, HORECA

#kütahya porselen #paşabahçe #otel restorant tedarik #endüstriyel mutfak #


Benzer Firmalar