Istanbul Electronics Service Center


Acıbadem Mah., Acıbadem Cad. , No :27/A - Kadıköy

Telefon1: 0216 405 13 80

Telefon2:

Fax: 0216 405 15 80

Web: iesc.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İstanbul Electronics Service Center (IESC), tüm elektronik ve bilgisayar satış, servis, destek ve onarım ihtiyaçlarınızı tek bir yerden sağlayabileceğiniz bir firmadır. Firmamız, tüm tamir ve bakım işlerinizi, teknik servis merkezimizde ya da telefon ve internet sayfamızdan oluşturabileceğiniz arıza kayıtları aracılığıyla ofis veya evlerinizde gerçekleştirebilmektedir.

2010 yılında kurulan İstanbul`daki firmamız, ABD`de bulunan ve yine bize ait olan Alpine Electronics of Sandy (USA)`ye bağlı olarak hizmet vermektedir. 25 yıllık deneyimimizle, 50.000`den fazla müşterimize en kaliteli ürün ve hizmetleri sunmaktayız. Teknisyenlerimiz elektronik ve bilgisayar ürünleri konusunda uzman profesyoneller olarak eğitilmişlerdir. Aynı kalitedeki hizmeti, İstanbul şubemizde de vermekteyiz. Teknik hizmetlerimiz dışında, WEB tasarımı, internet hizmetleri, veri tabanı geliştirme ve özel yazılım hazırlama paketlerimizde mevcuttur. Hizmet sözleşmelerimiz, her ölçekte firma için; satış, servis, destek, bilgisayar donanım ve yazılım kurulumu, ağ paketleri, vs. içermektedir. Her müşterimiz için, kendi ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş bu hizmet paketlerimiz, sizlerin maliyetlerini asgariye indirmenize ve verimliliği arttırmanıza yardımcı olacaktır.

Bizden alacağınız her masa üstü bilgisayara, 5 yıl garanti (2 yıl parça, 5 yıl teknik servis garantisi) ve birçok ürün için aynı gün hizmet garantisi sunmaktayız.
Bizden alacağınız her bilgisayara, 5 yıl garanti (2 yıl parça, 5 yıl teknik servis garantisi) ve birçok ürün için aynı gün hizmet garantisi sunmaktayız.


Ürün ve Hizmetler

BİREYSEL SERVİSLER

- Anlaşma gerektirmeyen çağrı başı servis hizmetleri
- Notebook, Bilgisayar, Monitör, Yazıcı ve Sunucu onarımı
- ADSL, kablolu ve kablosuz ağ kurulum ve bakım hizmetleri
- Veri yedekleme ve geri yükleme hizmetleri
- Eski cihazların yenisi ile takas edilebilme hizmeti
- Virüs, Spyware, Check-Up ve temizlik hizmetleri


KURUMSAL SERVİSLER

- Anlaşma gerektirmeyen çağrı başı servis hizmetleri
- Çağrı başı bakım anlaşması
- Limitsiz servis hizmeti içeren kurumsal bakım anlaşması
- Koruyucu periyodik bakım ve cihaz temizlik işlemleri
- Kısa ve uzun dönem bilişim ekipmanı kiralama hizmeti
- Kullanılmayan notebook ve ofis ürünlerinin alınması






# # # # #


Benzer Firmalar