Anasayfa » Akaryakıt » Enerji sektörü » İSTANBUL Akaryakıt » InterBirim Web Tasarım ve Yazılım Hizmetleri

InterBirim Web Tasarım ve Yazılım Hizmetleri


Kadikoy

Telefon1: 05333289773

Telefon2:

Fax: 05333289773

Web: www.interbirim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

InterBirim 2001 yılından bu yana Tasarım, Yazılım, Güvenlik, İş Sürekliliği ve BT Danışmanlık alanlarında internet tabanlı hizmetler sunmaktadır.

Konusunda uzman kadrosu ile 2001 yılından bu yana birçok şirkete hizmet veren firmamız bünyesinde; analiz, planlama, uygulama ve yönetim tecrübesine sahip bir kadro görev yapmaktadır. Firmamız proje ihityaçlarına göre yurtiçinde ve yurtdışındaki konusunda uzman güvenlik danışmanlarıyla da çalışmaktadır.

Firmamız faaliyete başladığı tarihten bu yana yurtiçinden ve yurtdışından birçok müşterisine kurumsal çözümler ve hizmetler sağlamıştır. Birçok rakip şirketten yeni müşteriler kazanan firmamız bu başarısını; koşulsuz müşteri memnuniyeti ve iş ortaklığı yaklaşımıyla edindiğinin bilincindedir .

InterBirim, Bilgi Teknolojilerinin kurumlara sağladığı rekabet gücü ve iş sürekliliğinin sağlanmasına yönelik çözümleriyle, pek çok sektörden kurumlara verdiği hizmetlerle bir başarı öyküsü yaratmıştır. İnterbirim Kurumlardaki olağanüstü kriz durumlarındaki çözümleri ile, önceden belirlenen acil durum müdahale sürelerinde, kurumların veri kaybını, iş kaybını ve zaman kaybını önlemekte, güvenli ve kesintisiz çalışan bilişim çözümleri sunmaktadır.

InterBirim BT alanında ihtiyaçlarınıza en uygun en yeni teknolojileri, firmanıza özel müşteri hizmetlerini, rekabetçi fiyatlarla, iş ortaklığı anlayışıyla sağlamaktadır.

Amacımız;
Kurumların en değerli birikimi olduğuna inandığımız verilerinin güvenli bir ortamda saklanması, yedeklenmesi, kesintisiz ve güvenli iletişim yollarıyla iletilmesi için tümleşik bilişim çözümleri üretmek veya kurumlardaki mevcut bilişim çözümlerini güvenlik süreçleriyle entegre etmektir.

Vizyonumuz:
Bilgi Teknolojisi sektöründe Kurumsal Güvenlik Uygulamaları, Uygulama, Destek ve Yönetim hizmetleri sunan en büyük entegratör olmak.

Misyonumuz:
Güvenli, kullanımı kolay, ihtiyaca özgü, kesintisiz çalışabilen bilgi sistemleri kurmak ve yönetmektir. Teknoloji danışmanlığı, strateji danışmanlığı, planlama ve uygulama hizmetlerini bir bütün olarak gerçekleştirerek bilgi sistemlerinde yaşanabilecek problemleri problem ortaya çıkmadan önce tespit edip, firmanızın iş akışını ve bilgi akışını olumsuz olarak etkilemeye başlamadan sorunları ortadan kaldırmaktır.

InterBirim olarak müşterilerimize yenilikçi e-İş çözümleri ve danışmanlık hizmetleri sunarak, müşterilerimizin;

•Pazarda yeni üstünlükler,
•Yeni pazarlar,
•Yeni müşteriler ve,
•Verimlilik artışı kazanmalarını sağlamaktır.
InterBirim olarak başarımızın en önemli kriteri müşterilerimizin memnuniyetindeki ve karlılığındaki artıştır.

Başka bir deyişle müşterilerimiz için ihtiyaca özel uygulamalar geliştirmek ve müşterilerimizin işlerinde sonuçları ölçümlenebilir değerler yaratmayı amaçlamaktayız

Kısacası: “İstenilen sonuca götüren çözümler üretiyoruz.”


Ürün ve Hizmetler

HİZMETLERİMİZ
BELEDİYE YAZILIMLARI
M.I.S. Yönetim Bilgi Sistemi
G.I.S. Coğrafi Bilgi Sistemi
E-Belediye Sistemleri
M.B.S. Mezarlık Bilgi Sistemleri
KIOSK İnteraktif İşlemler
Mobil Belediyecilik Uygulamaları
Elektronik Belge Yönetim Sistemi

TASARIM HİZMETLERİ
Web Tasarım
Logo Tasarım
Banner Tasarım
Reklam Tasarım
YAZILIM HİZMETLERİ
Özel Yazılım Geliştirme
Veri Madenciliği
Portal Geliştirme
e-Pazarlama

İŞ SÜREKLİLİĞİ HİZMETLERİ
Veri Merkezi
Voip Teknolojisi
Infrastruxure

DANIŞMANLIK HİZMETLERİ
IT Danışmanlık
Güvenlik Danışmanlığı
Güvenlik Politikaları
Risk Değerlendirmesi
Kurumsal Güvenlik
Sunucu Kurulumu
Sunucu Yönetimi

#Web tasarım #site tasarım #logo tasarım #yazılım geliştirme #SEO danışmanı


Benzer Firmalar