Anasayfa » Akaryakıt » Enerji sektörü » ADANA Akaryakıt » Seraş Belediye ve Kamu Yazılımları

Seraş Belediye ve Kamu Yazılımları


Adana

Telefon1: 05333289773

Telefon2:

Fax: 05333289773

Web: www.serasyazilim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1987
Çalışan Sayısı:45 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bilişim sektöründe dopdolu 23 yılı geride bırakan SERAŞ Küçük,orta,büyük ölçekli kamu kurum ve kuruluşların hizmetlerine yönelik uygulamalar geliştiren bir yazılım firmasıdır.

Yüzde yüz müşteri memnuniyetine odaklı uzman proje,yazılım ve mevzuat hakimi eğitim-destek personeli ile geleceğin teknolojilerini bugünden ürünlerine entegre edip şeffaf belediyecilik anlayışı ile vatandaşların daha iyi bir hizmet alabilmesi için vizyonu, ve ölçeğine göre her kurumun kullanmakta yükümlü olduğu yapısına kolayca uyarlanabilenen ürünleri ile SERAŞ, başarı grafiğini her geçen gün yükseltmektedir.

Farklılığını,teknolojisini ve bilgisini sürekli kılmak için sahip olduğu kurumsal yetkinliklerini ve yaratıcılığını, dünyanın önde gelen sayılı teknoloji üreticileri ve sağlayıcıları ile kurduğu stratejik ortaklıklarla birleştiren, kalıcı işbirliklerine ve başarılara imza atan SERAŞ, aynı zamanda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti,İç Anadolu,Doğu Anadolu,Güney Doğu Anadolu Ve Ege yetkili hizmet merkezleri ile koşulsuz müşteri memnuniyetini gerçekleştirmektedir.

Geliştirmiş olduğumuz M.I.S.(Yönetim Bilgi Sistemi),G.I.S.(Coğrafi Bilgi Sistemi),E-Belediye,M.B.S.(Mezarlık Bilgi Sistemi),Mobil Belediye,Kent Bilgi Sistemi uygulamalarımızı ve KIOSK İnteraktif erişim hizmetlerimizi SKYBS (Seraş Kamu Yönetim Bilgi Sistemi) çatısı altında 21. Yüz Yılda AB Standartlarında kurumlarımızın hizmetine sunuyoruz.


Ürün ve Hizmetler


#Belediye yazılımları #döküman yönetim sistemi #kamu yazılımları #MIS yazılımı #elektronik belge yönetim sistemi


Benzer Firmalar