AKTEKNİK VE ELEKTRONİK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ


nusrettin mah.eski bolu cad.no:49 a DÜZCE

Telefon1: 0380 5242560

Telefon2: 0380 5242561

Fax: 0380 5242568

Web: www.akteknik.biz

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

AKTEKNİK ve Elektronik San.Tic.Ltd.Şti. 2004 yılında Coşkun AKTİŞ ve Ümit AKTİŞ tarafından kurulmuş ve Panasonic Türkiye Distirbütörü olan Tekofaks A.Ş.’nin yeni oluşumu biz Technologies’in Batı Karadeniz Bölgesinde “Yetkili Servis ve Satış Hizmetleri” alanında münhasır olarak yetkilendirilmiştir.

Günümüzün sürekli gelişen teknolojilerinin gerisinde kalmayıp devamlı olarak kendisini yarınlara hazır durumda bulunduran kadrosu ile firmamız değerli Panasonic kullanıcılarının hep yanında olmayı hedeflemiştir. Ses ve Görüntü ürünlerinin yanı sıra, Ofis ürünleri ve buna bağlı orjinal sarf malzemeleri ayrıca Kırtasiye Gereçleri satışı da firmamız bünyesindeki profesyonel satış kadrolarımız tarafından gerçekleştirilmektedir.

Firmamız bölgemiz dahilinde bulunan yaklaşık 3.000 adedin üzerinde faks ve 2.000 adedin üzerinde fotokopi cihazının bakım ve servis hizmetini vermektedir. Ek olarak, ofis sunum cihazları (Panaboard, Projeksiyon), IP kameraların kurulumu uzman teknik ekiplerimiz tarafından titizlikle yapılmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

panasonic fotokopi faks ve printer cihazları düzce zonguldak bartın karabük ve bolu illerinde tek yetkili servis.

#panasonic düzce #fotokopi faks #printer toner #yetkili servis #kitap kırtasiye


Benzer Firmalar