Anasayfa » İnşaat malzemeleri » İnşaat sanayi » MANİSA İnşaat malzemeleri » ASLANCA MÜHENDİSLİK VE YAPI MALZEMELERİ

ASLANCA MÜHENDİSLİK VE YAPI MALZEMELERİ


maraşal fevziçakmak mah. horozköy cad. 319/A

Telefon1: 236 236 06 05

Telefon2: 534 793 21 99

Fax: 236 236 06 05

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Manisa merkezde bulunan büromuzda ASLANCA MÜHENDİSLİK VE YAPI MALZEMELERİ ismiyle, inşaat malzemeleri toptan ve parakende satışını, kaliteli ürün ve fiyat avantajı yanı sıra alışılmışın dışında teknik eleman danışmanlığında satış yapmaktayız. Arzu edilen malzemenin zamanında teslim edip koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamak bizim işimizdir.
Teknik eleman danışmanlığında yaptığımız titiz çalışmalarımız ardında ürünlerimizi ASLANCA MÜHENDİSLİK VE YAPI MALZEMELERİ firmasında satış öncesinde yaptığımız gibi satış sonrasında da müşterilerimizin memnuniyetini temin etmek öncelikli hedefimizdir.

ASLANCA MÜHENDİSLİK VE YAPI MALZEMELERİ olarak, satış prensiplerimizden ve kalite ilkemizden ödün vermeyerek siz müşterilerimize sadece memnun olduğunuz sürece hizmet verebileceğimizin farkındalığıyla, en iyiye ve en doğruya ulaşma gayretini tükenmeyen bir enerji ile sürdürüyoruz.


Ürün ve Hizmetler

her türlü inşaat malzemesi toptan ve parekende satışı demir, çimento, kireç, alçı, alçıpan, styrafor, xps, taşyünü, kum, mıcır, mil, tuğla, kiremit, gazbeton, çivi, tel, fayans yapıştırıcısı, derz dolgu, kalekim, vb. ürünlerde rekabetçi fiyatlarla hizmetinizdeyiz.

# # # # #


Benzer Firmalar