Anasayfa » Boya imalat ve satışı » Kimya ve Yan Sanayi » ANKARA Boya imalat ve satışı » KILIÇTAŞ GRUP BOYA İMALATI, İNŞAAT, İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

KILIÇTAŞ GRUP BOYA İMALATI, İNŞAAT, İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.


Ahievran Mah. ayakkabıcılar san. sitesi. no:62

Telefon1: 0312 270 10 80

Telefon2: 0312 270 10 76

Fax: 0312 276 76 17

Web: www.kilictasboya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:29 (Yönetici:3 | Memur:2 | İşçi:24
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kılıçtaş Grup olarak şirketimiz kuruluşundan bu yana müşteri memnuniyetini ilke edinmiştir. Bu çerçevede siz değerli müşterilerimize, binalara yapılan uygulamalara göre garanti vermekteyiz. Başlıca hizmet alanlarımız dış cephe, iç cephe merdiven boşluklarında ve sığınakların sıvanması, boyanması, izolasyonu, mantolama uygulamaları, çatı izolasyonu, temel izolasyonu, çatı aktarma ve çevre düzenlemeleridir. Fabrikamızda her türlü boya imalatı yapılmaktadır. Üretimden gelen kalitemizle binalarınızı onarıyoruz, yeniliyoruz ve renklendiriyoruz. Ayrıca 24 aya varan vade imkanları sunuyoruz. Ücretsiz keşif ve fiyat teklifi için bizleri arayabilirsiniz. Daha önce yaptığımız binaları referans olarak sunmaktayız. Fotoğraflar bölümünden yaptığımız binaları görebilirsiniz.

Ücretsiz keşif ve teklif alabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler

FİRMAMIZDA HER TÜRLÜ İNŞAAT BOYASI ÜRETİMİ YAPILMAKTADIR. TSE VE İSO 9001 KALİTE STANDARTLARINDA ÜRETİMİ OLAN ÜRÜNLERİMİZ TÜRKİYENİN HER YERİNE PAZARLANMAKTADIR. AYRICA BİNA İZOLASYON VE MANTOLAMA, HER TÜRLÜ TADİLAT VE ONARIM İŞLERİ YAPILMAKTADIR.

#ankarada mantolama #ankarada mantolama firmaları #ankarada boya imalatçıları #ankarada izolasyon firmaları #mantolama fiyatları


Benzer Firmalar