istamer ticaret


ünalan mahallesi bestekar cinuçen tanrıkorur caddesi no:30

Telefon1: 444 3 706

Telefon2: 470 84 10

Fax: 470 11 18

Web: www.istamer.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1975
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız ısıtma - soğutma teknolojileri ile kombi,klima,hidrofor, kazan, brülör, güneş kolektörü ve bu konulara ilişkin tüm tesisat sistemlerine proje, taahhüt, mühendislik, teknik servis ve danışmanlık hizmeti vermek amacı ile kurulmuştur.

Bir çok ulusal ve uluslararası marka için özel teknik servis hizmeti vermektedir.

Farklı markalara teknik servis hizmeti verirken orijinal yedek parça kullanmamız ve her sınıftan ürüne aynı özenle hizmet vermemiz toplam kalite ve başarı öykülerini de beraberinde getirmektedir.

Verdiğimiz hizmetlerde tamir edilen parça veya değişen yedek parça teslimat tarihinden itibaren 1 yıl Garanti kapsamındadır.

Firma çalışanlarımız, firmanın kuruluşundan önce çeşitli teknik servis firmalarının çeşitli kademelerde çalışmış, verilen hizmetin önemine vakıf, toplam kalite bilgileri ve iş disiplini ile donatılmış olarak işe başlamışlardır. Halen çalışanlarımız gelişen teknoloji ile birlikte çeşitli dönemlerde ve değişik firmalarda gereken eğitimleri almaya devam etmektedirler.

Kendi bünyemizde oluşturduğumuz çalışma sistemi sayesinde kaliteden ödün vermeden, zamanında ve hızlı servis anlayışı ile tüm marka kombi, klima, hidrofor, kazan, brülör ve güneş kolektörü sistemlerine hizmetimizi vermekteyiz.


Ürün ve Hizmetler


kombi bakımı
kombi genel bakımı
Kombi, klima, hidrofor, tamir, bakım, tesisat, arıza, satış, servis, üsküdarkombiservisi, kadıköykombiservisi, ümraniyekombiservisi, roje, karttamiri, revizyon

# # # # #


Benzer Firmalar