İlvina Salyangoz Kremi


Ger-San San. Sit. Tahsin Kahraman Cd. No:67 Ergazi Y.Mh.

Telefon1: 3122573325

Telefon2:

Fax:

Web: www.ilvina.salyangozkrem.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Cilt ve Sivilce Lekelerine Kesin Çözüm

- Cilt görünümünün vücut sağlığının genel bir yansımasıniteliğinde olduğunu biliyor muydunuz? Sosyal hayatta bireyler arasındaki ilişkilerin sağlıklıbir şekilde kurulması konusunda cilt sağlığı oldukça önemlidir. Sivilcenin neden olduğu lekeler canınızı sıkıyor olsa gerek.

- Dikkat edecek olursanız anti-aging (cilt yaşlanmasına karşı) uygulamalarında hedef bölgenin cildiniz olduğunu fark edeceksiniz, çünkü cildiniz vücut yaşınızı açığa verecektir. Cilt hücrelerinizin yenilenme özelliğini kaybettiği süreçte cilt sarkmaları ve yaş çizgileri belirecektir, bu yüzden cildiniz için faydalı kozmetik ürünler kullanmalısınız.

-Milyonlarca yıl dünyamızda varlıklarını sürdüren salyangozlar (Cryptomphalus aspersa), metabolizmalarını çevre değişikliği etkilerine göre uyum sağlayarak, dış tehlikelere (soğuk, sıcak, kuruluk, radyasyon, kimyasal değişiklikler) karşı kendilerini korumak için doğal savunma mekanizması geliştirmişlerdir. Yoğun yenileyici etki gerçekleştiren proteik faktörlerden oluşan bir bileşime sahiptir.

- Eski Yunan döneminde Hipokrat, Zassos ve Pliny gibi bilginler salyangozları cilt problemlerinin çözümünde kullanmışlardır. Öyle ki salyangoz (Cryptomphalus aspersa) eczanelerin sembolü haline gelmiştir.

- Salyangoz çiftliklerinde çalışan işçilerin ellerindeki sıra dışı yumuşaklık ve salyangoz kafesleri yüzünden zaman zaman ellerinde oluşan küçük kesiklerin, herhangi bir yara izine meydan vermeden düzelmesi bilim adamlarının ilgisini çekmiştir.

- Salyangozlar, dokularını kendi kendilerine tedavi edebilen ve kabukları kırıldığında yerine yenisini üretebilen canlılardır.

- Aslında dokuların birkaç saniyede oluşmasını sağlayan o güçlü yenileyici etki, salyangozun doğal yollarla arkasında bıraktığı salgının özelliğidir.

- Salyangoz salgısının (helix aspersa muller) içerdiği

doğal allantoin;

- Anti-aging (ciltte yaşlanmayı geciktirici etki),

- Sivilcenin neden olduğu lekeler,

- Çatlak izleri,

- Doğum sonrası cilt çatlakları,

- Kuru ciltlerdeki pürüzler,

- Yaraların neden olduğu lekeler,

- Traş sonrası kabarıklıkların giderilmesinde

Son Derece Etkilidir.


Ürün ve Hizmetler

İlvina Salyangoz Kremiİlvina Blue Anemon Kremiİlvina Salyangoz Vücut Sıkılaştırıcıİlvina Salyangoz Anti-Selülit Losyonİlvina Tüy Azaltıcı Vücut Kremiİlvina Leke Kremiİlvina Tüy Azaltıcı Yüz KremiSalve Kayısı KremiSalve Anti-Akne Sivilce KremiSalve Ayak-Topuk Bakım KremiSalve AcıBadem Kremi KremiSalve Aynı Sefa Kremi Kremi

# # # # #


Benzer Firmalar