Anasayfa » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat sanayi » VACUMASTER MERKEZİ SÜPÜRGE SİSTEMLERİ- Süpürge Sistemleri

VACUMASTER MERKEZİ SÜPÜRGE SİSTEMLERİ- Süpürge Sistemleri


Perpa Tic.Merk.12.kat B Blok No:2227 Şişli-İST

Telefon1: 02122217494

Telefon2:

Fax: 02122218843

Web: www.vacumaster.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

VACUMASTER MERKEZİ SÜPÜRGE SİSTEMLERİ

MERKEZİ SÜPÜRGE SİSTEMİ ARTIK TÜRKİYE’DE İMAL EDİLİYOR!

Merkezi süpürge sistemi konusunda 2000 yılından günümüze hizmet vermekte olan
Master Mühendislik, son yıllarda VACUMASTER adı altında kendi markasını pazara sunmuştur.
VACUMASTER marka ürünlerini, konutsal müşterilerine sunan Master Mühendislik, 2005 yılı ikinci yarısında Rusya başta olmak üzere birçok ülkeye ihraç etmektedir.Türkiye de merkezi süpürge sistemi konusunda tek imalatçı firma olan Master Mühendislik , mekanik tesisat konusunda tecrübeli mühendis kadrosu ile teknik donanımı tam olarak hizmet vermekte olan, merkezi süpürge sistemi konusunda titiz uygulamalar yapan dinamik bir yapıya sahiptir.Ayrıca Türkiye genelinde genişlemekte olan bayiler kanalıyla müşterilerine merkezi süpürge sistemi konusunda hızlı ve etkili çözümler üretmektedir.

HÜLYA AVŞAR ‘DA ÇAKIL VİLLALARINDA VACUMASTER İLE GERÇEK TEMİZLİĞİ TERCİH ETTİ!

Hülya Avşar ve Konuş Yapı Ortaklığı ile yapılan Çakıl Villalarında VACUMASTER MERKEZİ SÜPÜRGE SİSTEMİ ile gerçek temizlik tercih edildi,

MERKEZİ SÜPÜRGE SİSTEMİNİN FAYDALARI
SAĞLIK
Gerçekten temiz yaşam alanları için merkezi elektrik süpürgesi sistemi vazgeçilmezdir. Çünkü klasik elektrik süpürgeleri kullanıma başladıktan bir süre sonra ortama koku yayarlar. Bu koku ortamdan emdiği toz, kir ve partiküllerin önemli bir kısmını filtre edemeyerek egzoz çıkışından tekrar aynı ortama geri vermesidir. Yani temizlik yaptığımızı düşünürken yerdeki tüm zararlı tozları havaya kaldırıp soluyoruz. Yaşam alanlarındaki tozun % 100 ‘ünü ancak Merkezi süpürge sistemi sayesinde yok etmeyi başarabilirsiniz.
SESSİZ TEMİZLİK
Merkezi elektrik süpürgesi sisteminin ana ünitesi aktif yaşam alanlarının uzağında olduğu için temizlik yapılırken duymaya alışık olduğunuz o müthiş süpürge gürültüsü ile vedalaşacaksınız. Artık başkalarının TV seyrettiği, müzik dinlediği, kitap okuduğu ve hatta uyuduğu yerlerde bile merkezi elektrik süpürgesi sistemi ile sessizce temizlik yapabilirsiniz. Özellikle otel kullanımlarında diğer odalarda kalan müşteriler rahatsız olmaksızın temizlik yapılabilmesi, sistemin üst sevideki konforunu teşkil eder.
YÜKSEK TEMİZLİK GÜCÜ
Merkezi elektrik süpürgesi sistemi klasik sıradan süpürgelerden 3-4 kat fazla temizlik gücüne sahiptir. Bu güç her zaman maksimum seviyededir. Bilinen sistemler torba filtrelidir. Bu nedenden dolayı zamanla filtrenin dolması sonucu emiş gücü azalır. Merkezi elektrik süpürgesi sistemi güç üniteleri patentli siklonik filtrasyonu sayesinde tozu torba olmaksızın filtre ederek toplar. Bu sayede kullanıcılar temizlik gücünü maksimum kullanırken torba filtre ihtiyaçları da olmamaktadır.
RAHAT VE PRATİK TEMİZLİK
Merkezi elektrik süpürgesi sistemi basit, kullanışlı ve sessizdir. Artık odadan odaya arkanızda çekip götüreceğiniz, kattan kata çıkaracağınız şey sadece elektrik süpürgenizin hortumu olacak.Kablonun dolanması, makine taşınması ve mobilyalara zarar veren ekipman gibi olumsuzluk


Ürün ve Hizmetler

Merkezi Süpürge Sistemleri İmalat, Uygulama, Satış.

# # # # #