KOZA ELECTRONIC


E-5 KARAYOLU BESEVLER MAH NO 27/A KUCUKCEKMECE

Telefon1: 02124265555

Telefon2: 05053301955

Fax: 02126930224

Web: www.kozaelectronic.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Koza Elektronik Dış Ticaret, 1989 yılından beri 20 yıllık birikmiş tecrübesi ve yaygın dış ofis desteği ile Dünya çapında çeşitli pazarlardan bilgi toplayan ve onları profesyonel olarak analiz eden Koza; müşterilerine, hedef pazara yönelik geliştirdikleri ürün tasarımlarında, değişen trendler doğrultusunda hizmet etmektedir.
Koza’nın misyonu, Türkiye’ye yaptığı ithalat ile sınırlı kalmamakta; ithalat, ihracat, uluslararası ticaret, hedef pazarlarda dağıtım kanallarının yapılandırılması, gibi birçok faaliyeti de kapsamaktadır.
Genel İthalat İş Birimi, birçok farklı ana sektörlerde hizmet vermektedir. Bu sektörler; DAYANIKLI TÜKETİM ÜRÜNLERİ ; Beyaz Eşya-Elektronik Aletler-Küçük Ev Aletleri -Sehpalar-Isıtıcı ve Soğutucular, REKLAM VE PROMASYON ÜRÜNLERİ ; Oyuncak, Seramik Porselen, Şapka Ofis ve Kırtasiye Malzemeleri, Cam Şişe Parfüm Şişeleri, Kâğıt Karton, Şişme Oyun Parkları Eğlence Aletleri, MEDİKAL ÜRÜNLER ; Galoş ve Makineleri, Bone Eldiven Maske Hastane Gereçleri, olarak sıralanmaktadır.
İthal Elektronik ürünlerden bilhassa LCD, Plazma TV, Dijital Fotoğraf Makinesi, Video ve Kameranın İthal Müsaadesine sahip olan şirketimiz aynı zamanda T.C. Sanayi Bakanlığı Satış Sonrası Hizmetleri Yeterlik Belgesine sahiptir. Tüm elektronik ürünlerde T.C.Sanayi ve Ticaret Bakanlığından alınan Garanti Belgesi ve Türkiye genelinde yaygın TS Belgeli servis ağı ile de hizmet vermektedir.
Şirketimiz ön anlaşmalarla ithalat hizmetleri yaptığından stok bulundurmamaktadır.
İthal markalar:
SONY-LG-PANASONIC-SAMSUNG-NEC-SANYO-JVC-TOSHIBA-PHILIPS-PIONEER-SHARP-FUJIFLIM-CANON-NIKON-APPLE


Ürün ve Hizmetler

Electronics, Electronics & Components, Hardware & DIY, Auto Parts & Accessories, Computer Products, Small appliances, refrigeration unit and other fields are advertising and promotional items such as Toys, porcelain, ceramics, office supplies, glass bottles, perfume bottles, paper, inflatable play areas, and medical equipment such as helmets, gloves and other hospital items.

Especially in our electronic import goods such as LCD, plasma TV`s, digital photo cameras, we have an import permit or a certificate stating that even after the customer is assured. All electronic devices have a warranty certificate from the Ministry of Trade has been awarded and additional TS certificate to ensure customer own service serves.

#export import electronic #lcd tv #mobil phone #stalite receiver #pc


Benzer Firmalar