Anasayfa » Otomotiv » Otomotiv ve Yan Sanayi » İSTANBUL Otomotiv » Ot-Sa Otomotiv Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.

Ot-Sa Otomotiv Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.


Kavakpınar Koruma Sanayi Sitesi C Blok No: 43-46-51

Telefon1: +90 216 596 27 85 -3 Hat

Telefon2: +90 216 397 58 82

Fax: +90 216 396 44 20

Web: www.ot-sa.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:5 | Memur:5 | İşçi:40
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

OT-SA OEM tedarikçi olarak viskoz fan termiklerinde en uygun soğutma performansı ve yüksek kalitede Ar &Ge destekli çözümler sunmakta ve her geçen gün ülkemizde ve dünyada önemli araç üreticileri ile çalışmalarını sürdürmektedir.

OT-SA ürün geliştirme ve kaliteli, garantili ve sağlam viskoz fan termikleri üretiminde soğutma sistemi ihtiyaçlarınıza uygun çözümler sunarak, sizlere zamandan, maliyetlerden kazanımlar getirmektedir.

OT-SA sürekli gelişim ile yeni teknolojileri yakından takip ederek günümüz ihtiyaçlarına en uygun çözümleri yüksek kalitede


Ürün ve Hizmetler


Fan Termiği, Viscous Fan Clutch
Mercedes Benz için fan termiği
Viskoz Fan Termiği;Isıya duyarlı fan viskoz fan termiği, soğutma ihtiyacı olduğunda devreye girerek motoru soğutma görevini gerçekleştirir. Özellikleri ve Kazandırdıkları; * Gerekli olduğunda devreye girer.* Yüksek motor devirlerinde devreye girdiğinde en uygun sogutmayı sağlar. * Düşük motor devirlerinde düşük devirlerde çalıştığından yakıt tasarrufu, beygir gücünden kazanım ve düşük ses seviyesi sağlar. * Direk bağlı fana göre daha uzun ömürlüdür. * Fiyatları rekabetçidir.* OEM kalitesinde olup, OEM`lerde direkt kullanılmaktadır.Pervaneler;Motor soğutma sistemlerinde viscous fan termiğine bağlanan pervaneler önemli yer teşkil ederler. Viscous fan termiği gerekli durumlarda devreye girerek pervanenin çalışmasını sağlar ve böylelikle istenilen optimal soğutma gerçekleştirilir, böylelikle motor normal çalışma sıcaklığında çalışmaya devam eder. OT-SA binek araçlar, hafif ticari araçlar, orta ve ağır ticari araçlar için en uygun kalitede, düşük ses, yuksek performansa sahip pervaneleri yedek parça piyasasına ve OEM’lere yönelik tedarik etmektedir. OT-SA OEM’ler ve müşteri ihtiyacına göre mevcut pervanelerle motor soğutma sistemleri için en uygun çözümler getirir.Kasnaklar; Üretim kapasitesi olarak; 20 mm den 350 mm çaplarda işleme kapasitesi ile, BS 4548:19, ISO 2790, ISO 9982, ISO 5290, ISO 4183, DIN 7867, DIN 2217, DIN 2211, standartlarına uygun üretim yapılmaktadır. Ürünlerimiz Uluslararası kalite standarlarına uygun olarak üretilir ve kalite ve sağlamlığı tamamen garantilidir. En yüksek kalite, hesaplı ve zamanında teslimatla sonuçlanan özel çalışmalarınız için ihtiyaçlarınızı ve dizayn özelliklerinizi (hassas toleranslarda) tecrübeli ve iyi organize olmuş imalat mühendislerimizle karşılayabilmektedir.

#Viskoz Fan Termiği #Pervane #Kasnak #Viscous Fan Drives #Fan Blades


Benzer Firmalar