SEZGİNLER TEKNİK ISITMA SOĞUTMA SİSTEMLERİ


barbaros hayrettin paşa cad.kazım orbay sokak no:14/a soğanlık kartal istanbul

Telefon1: 0216 452 48 07

Telefon2: 0507 766 44 30

Fax: 0216 452 48 08

Web: www.teknikkombi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sezginler Teknik olarak görevimiz, siz değerli müşterilerimizin sorun ve şikayetlerini en sorunsuz şekılde çözmektir..Uygun fiyat ve garantili hizmetin adresi Sezginler Teknik.

Firmamız, kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden, profesyonel ekibiyle servis çağrılarınıza yanıt vermekte, arızalı, tamir gerektiren ya da dönemsel bakım süresi gelmiş olan cihazlarınızı ilk satın aldığınız günkü performansına ulaştırmak için çaba göstermektedir. Kalitede lider, teknolojide güncel, hizmette güvenilir ve kendini işine adamış bir kadro ile sizleri, bir müşteriden çok ailemizin bir mensubu olarak görmekteyiz. Samimiyetimizin kaynağı, işimize duyduğumuz saygı ve sevgidir.


Ürün ve Hizmetler

Hizmetlerimiz

KOMBİ TAMİR - BAKIM - MONTAJ

Kombi cihazları iç ve dış ortamda değişik hava şartlarına maruz kalan cihazlardır.Cihazların ısı transfer yüzeylerinde meydana gelen kirlenmeler cihaz performansında düşüklüğe neden olur.Bu nedenle kombi cihazlarında yılda bir sefer bakım yapılması son derece önemlidir.

Düşük Gaz sarfiyatı ve yüksek performans için kombinizin bakımını ertelemeyin.


Yoğuşmalı Kombi

Yoğuşmalı Kombi Çalışma Prensibi : Turbo eşanjör sistemi ile atıkgaz sıcaklığı düşürülerek yanma sonucu oluşan su buharı sisteme geri kazandırılmakta ve bunun sayesinde de yüksek verim elde edilmektedir. Kondenzasyon tekniği kullanılan kombilerin standart kombilere göre başlıca farkı, baca gazı ürünlerindeki nem yoğunlaştığında ortaya çıkan buharlaşma gizli ısısının bir kısmının kullanılabilmesi ve ısı geri kazanım kabiliyetleridir.

1 m3 doğalgaz başına 1.5 ile 1.7 kg arasında su oluşmaktadır. 1 kg su başına açığa çıkan buharlaşma ısısı 539 kcal’dir.
Bu enerji gizli ısı olarak anılmakta ve standart kombilerde bu ısıdan yararlanılmamaktadır.
Yoğuşmalı kombiler; bacadan atılan gazların içindeki su buharında bulunan enerjiyi, gazları yanma bloğunun içinde tekrar dolaştırmak suretiyle özel olarak dizayn edilmiş kanatçıklara çarptırarak alır ve tesisat suyuna aktarır.
Yanma sonucu oluşan ürünler 1.eşanjörden geçerken içersindeki su buharı yoğunlaşarak, su haline gelir.
Yoğuşan suyun enerjisini de 2. Eşanjörde dolaşmakta olan sistem suyu alır.
Bu sistemle çalışan kombilerin verimleri standart kombilerden daha fazla olmaktadır.
Yoğuşma sonucu oluşan su da, özel bir tahliye borusu ile dışarı atılır.

Hermetik Kombi

KOMBİ TAMİR - BAKIM - MONTAJ

Kombi cihazları iç ve dış ortamda değişik hava şartlarına maruz kalan cihazlardır.

Cihazların ısı transfer yüzeylerinde meydana gelen kirlenmeler cihaz performansında düşüklüğe neden olur.

Bu nedenle kombi cihazlarında yılda bir sefer bakım yapılması son derece önemlidir.

Düşük Gaz sarfiyatı ve yüksek performans için kombinizin bakımını ertelemeyin.

BRÜLÖR

Brülör, yakıtın hava ile uygun oranda karıştırılarak tam olarak yakılmasını sağlayan cihazdır. Firmamızdan brülör arızaları ve brülör bakımları için teknik servis hizmeti alabilirsiniz. İstanbul içi tüm bölge ve semtlere servisimiz bulunmaktadır. Brülör cihazınız üzerinde yapılacak her türlü parça değişimi firmamız tarafından 1 yıl garanti kapsamı altındadır.Brülör ve kazanınızın her sene kış mevsimi içerisinde en az iki sefer yıllık periyodik bakımları yada bir senelik Bakım sözleşmesi yaptırtmanız gerekmektedir.

KAPALI SİSTEM GENLEŞME TANKI

NEDEN KAPALI GENLEŞME TANKI ?

Hidrofor sistemlerinde pompa şalt sayısını azaltarak, pompa ömrünü uzatır, enerji tasarrufu sağlar. Tesisatta olabilecek ani basınç değişimlerini absorbe eder. Sistemde oksidasyon kaynaklanan korozyon etkisini azaltır.Tesisatın ve kazanın kullanım ömrünü uzatır, bakım maliyetlerini azaltır. Isıtma tesisatlarında buh

# # # # #


Benzer Firmalar