ARTI İNŞAAT


Azmi Bey Apartmanı No:18/3 Göztepe

Telefon1: 0216 411 71 10

Telefon2: 0216 411 30 96

Fax: 0216 411 68 41

Web: www.artimim.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:46
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Artı Mimarlık 2000 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Firmamız tasarım ve uygulama konusundaki uzman ekibiyle ; mimari ve endüstriyel alanlarda statik mekanik , elektrik projeleri yapımı,kaba ve ince inşaat işleri ve her türlü mekanik elektrik tesisat uygulamaları ile komple anahtar teslim projeler yapılması konularında hizmet vermektedir.

Profesyonel bir kadrolaşma sergileyen firmamız uluslar arası kalite güvence sistemleri konusunda hızlı bir çalışma içindedir. ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sertifikasyonu Belgelendirme konusunda çalışmalarını sürdürmektedir.

6 Sigma araçları ile donatılmış yönetim ekibi hem teklif sürecinde hem de uygulamalar esnasında müşteri sesini dinlemek ve ihtiyaca yönelik en optimum çözümü üretmek konusunda çalışmalar yapmaktadır.

Vizyonumuz müşterileri tarafından güven duyulan ve müşteri memnuniyetinin en öncelikli sırada tutulduğunu müşterilerine algılatabilen çevreye ve insana saygılı firmalar arasında yer alabilmektir.

Vizyonumuza ulaşmak için yol haritamızda müşterilerimizin tüm beklentilerini karşılamak, çalışanlarımızın memnuniyetini artırmak ve bu amaçlarımızı gerçekleştirirken doğaya zarar vermeden ilişkide olduğumuz kurum ve kişilerle uyum içinde çalışmak ana mihenk taşlarımızdır.


Ürün ve Hizmetler

İnşaat uygulamaları, dekorasyon uygulamaları, her türlü mekanik ve elektrik tesisat imalatları ve bu işlere ait projelendirme olarak 5 ana başlıkta toplanır.

Firmamızı bu hizmetleri vermede farklı ve güçlü kılan en önemli yanı birbirine bağımlı farklı sistemleri barındıran projelerini en küçük detaylara kadar tek elden planlayıp projelendirebilme ve anahtar teslim iş ve yaşam alanları sunabilme yetisidir. Bu yetkinliğimiz ile müşterilerimizin ve farklı tedarikçilerin önceden fark edip öngöremeyecekleri uyumsuzlukların oluşması baştan engellenmiş olur. Bu şekilde müşterilerimiz tek elden aldıkları ürün ve hizmetler için aynı muhatap ile görüşmenin getirdiği kolaylık ile detaylarda boğulmadan kendi işlerine odaklanma şansını yakalarlar.

#kaba inşaat, ince inşaat #depo antrepo inşaatı #kimyasal tesis inşaatı #çelik konstrüksüyon, uzay çatı, epoxy kaplama #tesisat, proje, projelendirme, bina inşatı


Benzer Firmalar