UBS YATIRIM


alemdağ Cd. Kısıklı Mh. Gözde İş merkezi No: 75/2 Üsküdar/ İstanbul

Telefon1: 2164433363

Telefon2: 2164431980

Fax: 2164431987

Web: www.marketingturkey.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Merkezi İstanbul’da bulunan UBS Dış Ticaret, kurulduğu günden bu yana sürekli büyüyen yapısı ve kaliteli hizmet anlayışıyla gelişen bir firmadır.

Amacımız,ürünlerini dış pazarlara ulaştırmayı hedef edinmiş firmalarla işbirliği ortamı yaratmak ve bu amaç doğrultusunda,faaliyette bulunduğumuz alanlar içerisinde güven ve başarı sağlamaktır.

Bu güven ve başarının altında yatan önemli unsurlar ise dış ticaretin olmazsa olmazları sayılabilecek; çözüme hızlı ulaşma, doğru pazarlama yöntemleri, koşulsuz müşteri memnuniyeti, iyi organizasyon, yeterli teknik bilgi, geniş dünya görüşü ve ticari etik anlayışıdır.

UBS Dış Ticaret, Uzakdoğu pazarında artan ticari faaliyetleri sonucu, çeşitli ülkelerde temsilcilikler oluşturmuştur. Amaç, bu temsilcilikler vasıtası ile alıcıların her türlü ticari ihtiyaçlarını çözüme kavuşturmaktadır. Uzakdoğu’dan ithal edilmek istenen ürünün pazar araştırması, kalite kontrolü ve sevkiyatı A’dan Z’ye uzman personel kadrosu ile bizzat yerinde yapılmakta ve alıcıların kaliteli ve sorunsuz bir hizmet alması hedeflenmektedir


Ürün ve Hizmetler


Plastik Hurda
Plastik hurda, pet şişe ve/ya damacana hurdası, pvc, abs, hipps, pp.
Plastik Geri dönüşüm, plastik hurda, fiber glass polyester, pp, pvc, pe, abs, hipps, pet hurda, plastik şişe hurdası, ranza, özel sunumlu kahve ve firmaların talep ettiği her türlü ürün.

#plastik hurda #ithalat #ihracat #pet flakes #


Benzer Firmalar