DERYA YARDIM


sarıyer

Telefon1: 444 1 468

Telefon2: 2122237723

Fax: 2620468

Web: www.deryayardim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1960
Çalışan Sayısı:250 (Yönetici:20 | Memur:5 | İşçi:220
Dış Ülkelerle Bağlantıları:**

TÜRKİYEDE BİR İLK!

SU KAÇAKLARI BİZDEN KAÇAMIYOR?...

Su tesisat arıza,kaçak,sızıntı hasar ve onarımlarınız kırmadan-dökmeden nokta’sal arıza tespit edildiği yerden seramikleri özel cihazlarımızla kırmadan çıkartıp,onarım sonrası çıkartılan seramikleri tekrar’dan yerlerine uygulaması yapılmaktadır.

PİS SU TIKANIKLIĞI KAMERA VE ROBOT SİSTEMİ

Kanal açma,su tesisat,klozet,lavoba,küvet vb.gibi atık pissu tıkanıklarında konut ve iş yeriniz zarar görmeden noktasal arıza tespiti gerçekleştirilip kamera ile görüntülüyor ve ölçümlendirelerek itina ile tüm tıkanıkları açıp onarıyoruz ve temizliyoruz.

NEM-RUTUBET KURUTMA VE KURTMA ÇALIŞMALARI

HAFTALARCA VE AYLARCA KURUTMAYA-BEKLEMEYE ARTIK SON!

Dahili su hasarlarında suyun verebileceği zararlara hızlı müdahale ederek:özellikle mobilyaların,parkelerin,boyaların,kabartmasını engellenmek üzere alanda bulunan suyu vakum makineleri ile çektirip,kurutma makinelerimiz ile kurutuyoruz.

Böylece beklemeden dolayı,ilerleyecek olan hasarın boyutu küçültülmüş aynı doğrultuda hasar maliyeti rakamı da aşağı çekilmiş olmaktadır.

NOT:

Sonuç olarak kısa zamanda büyük işler yaparak müşteriye zaman kazandırıyor,memnuniyeti en üst seviyeye çıkartıyoruz.Yapılan tüm bu hassas çalışmalar hasar maliyetini düşürerek büyük oranda teknik karlılık sağlamış oluyoruz.


Ürün ve Hizmetler

pis su tıkanıklığı kamera ve robot sistemi
nem-rutubet kurutma ve kurtarma
kırım yapmadan noktasal arıza tespit
su tesisatı
atık kanal temizleme

#su kaçağı #atık pis su tıkanıklığı #tesisatçı #su baskını #hasar tespit


Benzer Firmalar