izkateks


serceönü mh kök sk saray cd 4/c kocasinan iş merkezi

Telefon1: 03522210185

Telefon2:

Fax: 03522210193

Web: www.izkateks.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1972
Çalışan Sayısı:23 (Yönetici:3 | Memur:2 | İşçi:18
Dış Ülkelerle Bağlantıları:hollanda

HAKKIMIZDA


1972 yılında kurulan firmamız giyim sektöründe kaliteli ürün anlayışından ödün vermeden kendisini sürekli geliştirmeyi ilke edindirmiştir.
Biz İZKATEKS ve HAMDİ İŞ KIYAFETLERİ imalat ve pazarlama alanında sizlere hizmet vermekteyiz. Kuruluşundan bu yana müşterileri ile karşılıklı güvene dayalı uzun vadeli ilişkiler kurmaya özen gösteren firmamızın temel hizmet anlayışı müşterilerinin ihtiyacına en uygun ekonomik ve kaliteli ürünler sunmaktadır.
Firmamız gelişmeye devam ederek 2005 yılından itibaren dış ülkelere de ihracat yaparak uluslararası çalışmalarına da devam etmektedir.
Firmamız, dış giyim konusunda her türlü tasarımı yapabilen, ağırlıklı olarak iş kıyafetleri, güvenlik, turizm, otel, hastane, spor giyim ve promosyon ürünlerle hizmet vermektedir. Kullanmış olduğumuz kumaşlar penye, kot, kadife, gabardin, blue jean, gömleklik kumaşlarla bayan, erkek ve çocuk giyiminde hizmet vermektedir. İş hayatının zor ve tehlikeli koşullarında can güvenliğini ön planda tutan özel kumaşlarla üretilen iş elbiseleri, seçenekli renkleri ve tasarımlarıyla müşterilerimize her türlü hizmeti sağladık ve sağlamaya devam edeceğiz.
Deneyimli kadromuzla siparişlerinizi titizlikle hazırlayıp gününde teslimatı amaç edinerek sizlere gülen yüzlerin olduğu problemsiz verimli iş ortamlarında çalışma imkânı sağlayabilmek firmamızın ilkesidir. Yurtiçi ve yurt dışında güvenilir servis ağı ile ürünleri tüketiciye ulaştırmanın mutluluğunu yaşayan firmamız her geçen gün çalışanın, güvenliğini ve rahatını sağlamaktadır.
Firmamıza göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya şimdiden teşekkür eder işlerinizde başarılar dileriz.


Ürün ve Hizmetler

iş elbiseri iş kıyafetleri iş güvenliği tulum bahçivan tişört jeans iş önlüğü ayakkbı terlik güvenlik ekipmanları temizlik ürünleri hastne kıyafetleri otel kıyafetleri

#iş güvenliği #iş elbiseleri #iş kıyafetleri #workwear #


Benzer Firmalar