Micro Medikal


Mürselpaşa Bulvarı Güngör İş Merkezi No:26 Kat:7 Çankaya / İZMİR

Telefon1: 0 (232) 440 22 46

Telefon2:

Fax: 0 (232) 484 63 89

Web: www.micromedikal.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 2007 yılında kurulmuş tamamı ile teknik kökenli çalışan ve yöneticilerden oluşan sektörde ender örnekleri olan firmalardan biridir. Firmamız müşterilerine ticari ilişkilerin dışında çözüm ortaklığı sağlama yolunda adımlar atmaktadır. Çünkü biliyoruz ki bu sektörde rakiplerimiz fazla fakat dürüst ve güvenilir hizmet sağlayabilen firmalar parmakla gösterilecek kadar bile yok. Bu nedenle müşteri ilişkilerimizde ilk olarak dürüstlüğü ilke edindik. Bunu da müşterilerimize gururla ifade ediyoruz. Biz sattığımız ürünün, verdiğimiz hizmetin her zaman arkasındayız ve arkasında olmaya devam edeceğiz.


Ürün ve Hizmetler

Firmamız her marka kan sayım cihazına reaktif satışı ve satış sonrası alanında uzman çalışanlarıyla teknik destek hizmeti vermektedir. Procan marka Pe 6000 model ( Uzak Doğu Menşeili ) kan sayım cihazı ve GBL ( Gül Biyoloji laboratuarları ) ( Yerli Üretim ) her marka cihaza kan sayım cihazı reaktifi üretimi yapan firmalarda bayiliklerimiz bulunmaktadır. Ayrıca Pointe Scientific ( Amerikan Menşeili ) ve Centronic Scientific (Alman Menşeili ) biyokimya cihazı reaktifleri gibi ürün grubu bayiliklerini bünyemizde barındırmaktayız.

Bu alanlarla birlikte firmamız teknik kökenli çalışanlardan oluştuğu ve bazı kurumların bizden destek istemesi üzerine aşağıda belirttiğimiz alanlarda teknik destek hizmeti ve sarf malzeme temini sağlamaktayız.

* Spektrofotometre cihazlarına reaktif, yedek parça desteği ve teknik servis hizmeti.
* Sedimantasyon cihazlarına sarf malzeme ve teknik servis hizmeti.
* Satrifüj satışı ve teknik servis hizmeti.
* Hgb A1c cihazı satışı ve sarf malzeme desteği

#kansayım kiti, kan sayım kiti #kansayım cihazı, kan sayım cihazı #hemogram kiti, hemogram cihazı #kansayım teknik servis, #medikal cihaz


Benzer Firmalar