Servis Bilişim


Büyükdere Cad. Raşit Rıza Sok. No:11C/19B Şişli Mecidiyeköy

Telefon1: 0 212 356 89 92

Telefon2:

Fax: 0 212 356 89 92

Web: www.servis-bilisim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 2005 yılında bilgisayar, yazıcı ve fotokopi sarf malzemeleri sektöründe, her türlü bilgisayar, sarf malzemesi, kartuş ve toner dolumu, muadil ve orijinal kartuş, toner ve şerit satışında faaliyet göstermek üzere yetişmiş kadrosuyla hizmete başlamıştır.

Firmamız bilgisayar, server, teknik servis, program, donanım tamiri, yazıcı ve fotokopi makinesi sarf malzemelerin satış ve yenilenmesi konusunda uzmanlaşmış, kadro ve tecrübesini bu yönde geliştirmiştir. Amacımız müşterilerimize en iyi bildiğimiz konuda profesyonel ve kaliteli hizmet vermektir. Özellikle bilgisayar teknik servisi, yazıcı mürekkep - toner kartuşlarının dolumu ve yenilenmesi için artan müşteri talebi doğrultusunda personelini ve çalışma alanlarını geliştirmiştir.

Bilgisayar teknik hizmetleri, Kartuş ve toner dolumuna günümüzde kamu kurumlarından özel firmalara ve bireysel kullanıcılara kadar ihtiyaç duyulmaktadır.

Bizim öncelikli hedefimiz kaliteli ürünler ve makul fiyatlarla müşteri memnuniyeti sağlayarak kalıcı bir başarı sağlamaktır. Vereceğimiz teknik servis hizmetleri ile sisteminizin daha performanslı ve sorunsuz çalışmasını sağlamak, muadil veya dolumu yapılmış kartuş-toner kullanmak giderlerinizi aşağı çekecektir ama bunu yaparken alacağınız kalitesiz hizmet ve ürünlerle kaybedeceğiniz zamanın daha önemli olduğunun farkındayız. Bu yüzden vereceğimiz hizmetin kalitesinin önemini kavramış olarak müşterilerimize en kaliteli ve sorun yaratmayacak hizmeti vermek öncelikli amacımız ve başarımızın anahtarıdır.

Firmamız servisi yapılacak bilgisayar, dolumu yapılacak boş kartuş ve tonerleri adresinizden alıp, adresinize teslim etmektedir.


Ürün ve Hizmetler


#bilgisayar bakım #kartuş toner #servis dolum # #


Benzer Firmalar