WOLFTECH MACHİNE


Nilüfer

Telefon1: +902242470915

Telefon2: +905314913207

Fax: +902242470915

Web: www.wolftechmachine.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:23 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

WOLFTECH MACHINE hattımıza günün çoğu saatinde erişebilirsiniz. Aynı zamanda günde 24 saat çevrim içi bilgi sitemize tıklayabilirsiniz www.wolftechmachine.com çünkü ne de olsa güneş battığında, üretiminiz mutlaka durmaz. Dünyada sizin bölgenizdeki satış ve hizmet lokasyonlarımız ihtyaç duyabileceğiniz tüm parçaları elinde bulundurmaya çalışır. Bunun yeterli olmadığı durumlarda, yedek parçanız siparişi verdiğiniz gün WOLFTECH MACHINE ana tesisinden yola çıkar, bir gecede teslimatı olanaklı kılar.



WOLFTECH MACHINE’ile sadece tek bir kez kullanıldığında kendi masrafını çıkaran hizmete ulaşacaksınız. Bu şirketinizin sağlam ve güvenli bir temelde büyümesine olanak tanıyacaktır. WOLFTECH MACHINE’ı tanımaya başlayın. Bunun için sabırsızlanıyoruz.



Wolftech Machine makinalarin her parcasi 2+3 yil Garanti altindadir.



Iletisim

Germany Tel: 0049 157 729 86 604

Turkey Tel: 0090 531 491 32 07 Tel: 0090 224 247 09 15

Fax: 0090 224 247 09 15

E-mail: info@wolftechmachine.com / sales@wolftechmachine.com / service@wolftechmachine.com

Web: http://www.wolftechmachine.com


Ürün ve Hizmetler

WOLFTECH MACHİNE LTD STİ. Teknolojisi yüksek makinaların yanında; satış sonrası servis ve yedek parça hizmetiyle de kapı-pencere üreticilerinin özgüvenini kazanmıştır. %100 müşteri memnuniyeti firmamızın öncelikli hedefidir.



Güçlü değerler. Güçlü performans.

Şirket geçmişimiz boyunca pek çok farklı kalite felsefeleri öğrenmemiz gerekti. Hepsinin ortak bir noktası var: sadece onlarla çalışan insanların yardımıyla efektif hale gelirler. Her gün, WOLFTECH MACHİNE’daki insanlar temel değerler olarak şunları benimser: deneyimleri analiz etmek, yeni yöntem bilgileri geliştirmek, ölçülebilir kalite yaratmak ve WOLFTECH MACHİNE’ı kendi alanında tek hale getiren yüksek hizmet uzmanlığını güvenceye almak.

Bizimle ilk kez tanışan pek çok insan, müşterilerilerimizle dürüst ve adil ilgilenme tarzımıza, uzun-zamanlı personelimize ve bireysel müşteri oryantasyonu uygulamamıza hoş bir şekilde şaşırırlar. Aynı zamanda uluslararası partnerlerimiz de bu prensipleri uygulamaktadır. Çünkü tüm dünyadaki partnerlerimiz olaya gerektği yerde sadece bizim makine teknolojimizin mevcut olduğu gözüyle bakmamaktadır, aynı zamanda tüm WOLFTECH MACHİNE üretimi ve PVC ile ilgili yöntem bilgisi istişareleri sayesinde de uzmanlaşmışlardır.



Sizi dinleyen insanlardan.

WOLFTECH MACHİNE’daki herkes sorumluluklarını ciddiye alır. Ürünlerimizin arkasında dururuz, bu sebeple üretim sisteminiz sizi hayal kırıklığına uğratmaz. Her yenilikçi WOLFTECH MACHİNE ürününün makinelerimizi şaşırtıcı derecede efektif, esnek ve geleceğin etkilerine dayanaklı kılan tüm deneyimleri kapsadığına dair size temin ederiz. Aynı zamanda sizinle uzun ömürlü, adil ve sağlam bir ortaklığı sağlama almak için bize düşen sorumluluğu kabul ediyoruz.


Tüm üretim zincirinde bir bakış.

Bir pencere üretimi en çok neye ihtiyaç duyar: verimli bir işlem veya en iyi teknoloji mi? WOLFTECH MACHİNE ’la her ikisini de elde edersiniz. Küçük bir üretici veya yüksek oranda otomatik endüstriyel bir firma olmanız fark etmez, her iki durumda da üretim teknolojinizi felsefenize ve süreçlerinize uyarlıyoruz.
Uzun süreli deneyimimiz sayesinde deneyimli makine ve proje mühendislerimizin, işlem uzmanlarımızın, WOLFTECH MACHİNE’ın PVC uzmanlarının, işinin ehli üretim planlayıcılarının bilgilerinden ve yüksek kaliteli bir yönetim ekibinden faydalanırsınız. Herkesin ayakları yere basmaktadır. Aynı zamanda yedek parça depoları olan hızlı işleyen servis lokasyonları sağlayabiliyoruz.



Günümüzde işletmeler müşteri, rekabet ve değişim çarkının tam ortasında yer almaktadır. Ayakta kalıp, gelişim ve değişimi yaşatmak göründüğü kadar kolay değildir. Bu nedenle hem kişisel hem kurumsal hedeflerimizi, yeteneklerimizi ve eğilimlerimizi ortaya koymak zorundayız.



Yaşanan büyük ve ani değişimler, teknolojik gelişmeler ve rekabetin sınır tanımazlığı yönetim becerilerine yenilerini eklemeyi, yönetme eylemine farklı açılardan bakmayı zorunlu kılıyor.

#pvc #aluminium #window #door #machine


Benzer Firmalar