prnteknik


maltepe gülsuyu

Telefon1: 02163762620

Telefon2:

Fax: 02163762620

Web: prnteknik.tr.gg

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:14 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:




Artan faturalar için kombiyi en düşük derecede yakmak, elektrik sobası kullanmak hatta battaniye ile ısınmak gibi çözümler üretilmeye başlandı. Ancak bu önlemler uygulanırken en temel ve etkili yöntemi göz ardı ediyoruz; kombi bakımı.. Düzenli kombi bakımı yaptırmak yakıt tasarrufu sağlamak için en basit yöntemdir.


Kombi diğer ısınma sistemlerinin içerisinde en güvenli olanıdır. Bu güvenin verdiği huzuru yaşamak için de düzenli bakım yaptırmak önem taşır.Kombilerde en çok rastlanan arıza basınç arızasıdır. Basınç yükseldiği zaman veya düştüğü zaman cihaz arızaya geçer yada emniyet vanasından su akıtır.Bu arızalarda mutlaka manometreye bakınız 1,5 bar altındaysa doldurma musluğu ile cihaza su basınız. 2 barın üstündeyse tahliye vanasından suyu boşaltınız.
Cihazın kullanıcı panelindeki arıza ışığı yanıyor. Yapılması gerekenler öncelikle dogalgaz vanasını kontrol etmektir açıksa ocağı yakıp gaz var mı yokmu bakın varsa resetleyin. Resetleme işlemi her cihazda farklıdır genelde `R` harfiyle gösterilir.Kombinizin ışıgı yanmıyorsa öncelikle prize başka bir elektirikli cihaz takıp deneyin elektirik varsa cihaza müdahale etmeden servis cağırın. Sigortaya bakmayı unutmayın. Mutlaka kullanma kılavuzunu okuyun. Cihaz çalışıyor ama petekler ısınmıyorsa geri dönüş hattındaki filitre tıkalıdır, temizleyin. Son petek ısınmıyorsa reglaj ayarı yapın.
Reglaj ayarı nasıl yapılır: Bütün peteklerin dönüş vanalarını kapatın daha sonra ilk petekten başlayarak birinci petek bir tur ikinci petek iki tur şeklinde arttırarak açın son petekler ısınacaktır.

Düzenli kombi bakımının yanı sıra baca temizliğini de yaptırmayı unutmayın...

BAKIMDA NELER YAPILIR
Bakım esnasında öncelikle cihazın çalışması kontrol edilir. Tesisat filtreleri temizlenir.Brulör sökülür temizlenir, yanma odası, iyanizasyon ve ateşleme elektrotları temizlenir cihazın genel temizliği yapılır. Eskiyen ve değişmesi gereken parça varsa bilgi verilip değiştirilir.Genleşme tankının gazı basılır ve gaz ayarları kontrol edilir.
Bakımdan sonra mutlaka güvenlik önlemlerine bakılmalı baca çekişi gaz kaçak testi çalışma testi.



Ürün ve Hizmetler

ÖZEL DEMİRDÖKÜM SERVİSİKARTAL DEMİRDÖKÜM SERVİSİ KADIKÖY DEMİRDÖKÜM SERVİSİ KÜÇÜKYALI DEMİRDÖKÜM SERVİSİ MALTEPE DEMİRDÖKÜM SERVİSİZÜMRÜTEVLER DEMİRDÖKÜM SERVİSİ ESENKENT BADEMİRDÖKÜM SERVİSİ CEVİZLİ DEMİRDÖKÜM SERVİSİİDEALTEPE DEMİRDÖKÜM SERVİSİ BOSTANCI DEMİRDÖKÜM SERVİSİ MERKEZ DEMİRDÖKÜM SERVİSİİÇERENKÖY DEMİRDÖKÜM SERVİSİ FINDIKLI DEMİRDÖKÜM SERVİSİ SERVİSİ İDEALTEPE BAYMAK SERVİSİYAKACIK DEMİRDÖKÜM SERVİSİ SERVİSİ ESENKENT DEMİRDÖKÜM SERVİSİ TOPSELVİ DEMİRDÖKÜM SERVİSİ FINDIKLI DEMİRDÖKÜM SERVİSİCEVİZLİ DEMİRDÖKÜM KOMBİ SERVİSİKÜÇÜKYALI DEMİRDÖKÜM KOMBİ SERVİSİYAKACIK DEMİRDÖKÜM KOMBİ SERVİSİHÜRİYET DEMİRDÖKÜM KOMBİ SERVİSİPENDİK DEMİRDÖKÜM KOMBİ SERVİSİÖZEL BAYMAK SERVİSİKARTAL BAYMAK SERVİSİ KADIKÖY BAYMAK SERVİSİ ALTAYCEŞME BAYMAK SERVİSİ BAGLARBAŞI BAYMAK SERVİSİFEYZULLAH BAYMAK SERVİSİ ZÜMRÜTEVLER BAYMAK SERVİSİ GİRNE BAYMAK SERVİSİFINDIKLI BAYMAK SERVİSİ KARTAL BAYMAK SERVİSİ MERKEZ BAYMAK SERVİSİCEVİZLİ BAYMAK SERVİSİ RAHMANLAR BAYMAK SERVİSİ ESENKENT BAYMAK SERVİSİPETROLİŞ BAYMAK SERVİSİ ESENTEPE BAYMAK SERVİSİ KURFALI BAYMAK SERVİSİ TOPSELVİ BAYMAK SERVİSİUGURMUMCU BAYMAK SERVİSİKÜÇÜKYALI BAYMAK SERVİSİYAKACIK BAYMAK SERVİSİMALTEPE BAYMAK SERVİSİMALTEPE VAİLLANT SERVİSİKARTAL VAİLLANT SERVİSİ KADIKÖY VAİLLANT SERVİSİ KÜCÜKYALI VAİLLANT SERVİSİ ATASEHİR VAİLLANT SERVİSİ TUZLA VAİLLANT SERVİSİ PENDİK VAİLLANT SERVİSİ KARTAL DEMİRDÖKÜM SERVİSİ MALTEPE DEMİRDÖKÜM SERVİSİMALTEPE FERROLİ SERVİSİKARTAL FERROLİ SERVİSİKADIKÖY FERROLİ SERVİSİYAKACIK VAİLLANT SERVİSİ

#maltepe vaillant #maltepe demirdöküm #maltepe baymak #küçükyalı vaillant #kartal vaillant


Benzer Firmalar