hasambalaj


ortakçılar cad no:34

Telefon1: 0212 612 91 01

Telefon2:

Fax: 0212 612 91 66

Web: www.hasambalaj.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Endüstriyel ambalaj malzemeleri ve teknik servis alanında 2000 yılından beri güvenilir ve girşimci yapısı, en iyi ve en yeni kaliteyi sunan hizmet anlayışıyla faaliyet göstermektedir.

Ürün çeşitlerimizi en doğru bilgilerle sizlere tanıtabilmek ve ulaştırabilmek amacıyla oluşturduğumuz departmanımızla sizlere hizmet vermekteyiz.
Konusunda eğitimli ve deneyimli kadromuzla her türlü soru ve sorunlarınıza yanıt verebilmek teknik servisimizde kullanım esnasında karşılanabilecek sorunlarınıza en kısa sürede çözüm üretebilmek,siparişlerinizin tam zamanında ve sorunsuz bir şekilde yerine teslimatını gerçekleştirmek en temel amacımızdır.

Şirketimiz bünyesinde bulundurduğu ürünlerin alanında en kaliteli üretimi yapan firmaların distribütörlüğünü yapmaktadır.
Kaliteli,güvenilir,hızlı ve ilkeli hizmet anlayışımızla siz sayın müşterilerimize hizmet vermekten onur duyarız


Ürün ve Hizmetler

Ambalaj Çemberi, çemberleme, şerit, şeritleme, çemberleme makinesi, bant makinesi, çember makinesi, koli paketleme makinesi, polyester çember, plastik çember, Plastik ambalaj çemberi, Ahşap Palet, Streç Film, Karton Köşebent, yarı otomatik çember makinesi, otomatik çember makinesi, transpak, çelik çemberler , kompozit çemberler, germe makineleri, polyester gerdirme makineleri, tam ve yarı otomatik çember makineleri, sipral yaylı tel toka, klips toka, strap bant, çelik çember taşıma arabası, kompozit çember taşıma arabası, siyah, beyaz Polipropilen çember, ve daha bir çok ürün için bağlama makinesi, çelik çember

# # # # #


Benzer Firmalar