Anasayfa » Kimya sanayi ve kimyasal maddeler » Kimya ve Yan Sanayi » İSTANBUL Kimya sanayi ve kimyasal maddeler » Oksimar Sınai ve Tıbbi Gazlar İth. İhr. LTD. ŞTİ.

Oksimar Sınai ve Tıbbi Gazlar İth. İhr. LTD. ŞTİ.


Evliya Çelebi Mahallesi İstasyon Caddesi Kaçkar Manolya Sitesi A Blok.Daire: 4 Tuzla/İçmeler/İSTANBUL

Telefon1: 0216 446 19 21

Telefon2: 0216 446 19 24

Fax: 0216 446 19 22

Web: www.oksimar.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:2 | Memur:4 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1965 yılından bu yana sınai gazları üretim ve pazarlama konusunda faaliyetini sürdüren firmamız, satışa sunduğu gazın saflığı, kalitesi ve müşteri odaklı çalışmalarıyla pazardaki haklı yerini almıştır.
OKSİMAR sınai gaz üretimi ve yangın söndürme cihazları konusunda Türkiye pazarını geliştiren uluslararası ölçülere göre güçlü, güvenilir, müşteri odaklı ve kârlı bir kuruluş olmak ve bunu idame ettirmek için heyecanla çalışarak özveri harcayan kuruluştur.

Gerçekleştirdiği yatırımlarla, çok kısa sürede bölge çapında, sınai gaz üretiminde ihtiyaca cevap verebilecek kapasiteye OKSİMAR ulaşmıştır.

OKSİMAR’ın müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları, ARGE bölümünün, tüketici beklenti ve ihtiyaçlarını gerçekçi şekilde saptamasına olanak sağlamakta ve bu ihtiyaçlara yönelik yeni ürün ve hizmet pazarlanmasına fırsat vermektedir. Dünya gaz sektöründeki gelişmeleri yakından takip ederek, faur ve seminerler vasıtasıyla kendini sürekli geliştiren OKSİMAR, böylelikle müşteri memnuniyetini amaçlayan hizmet kalitesini sürekli canlı ve güncel tutmaktadır.

5,000 m²’lik üretim alanıyla, Türkiye ve dünya standartlarına uygun olarak üretim yapan OKSİMAR, yüksek saflıkta ürünlerini, etkili ve güçlü pazarlama ağı ile gerek bölgesine gerekse diğer bölgelere pazarlamaktadır. Yıllık 1000 m³ oksijen; 1000 m³ argon; 1.000 m³ azot ve 1.000 ton karpit kapasitesiyle OKSİMAR Gebze – Şekerpınar’da yer alan fabrikasında üretim yapmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

OKSİMAR markasının gerek yurtiçinde gerekse yurtdışındaki saygınlığı, konusunda uzman bir kuruluş olduğumuzun göstergesidir.

Sosyal sorumluluk ve toplumsal bilince sahip bir kuruluş olmanın gereği olarak, çevreye ve insan sağlığına son derece duyarlıyız.

Bugün gelinen nokta, kazanılan başarı daima kaliteye önem veren bir kuruluş olmamızdan kaynaklanmaktadır.

Halkın dostu ve onun halinden anlayan bir firma olarak müşterilerimize bir dost gibi yaklaşarak, onların beklentilerine, sorunlarına zamanında ve yerinde çözümler üretmeye çalışıyoruz.

Tüketicinin dostu ve onun yanında bir kuruluş olarak müşterilerimizi dinler; beklentilerine, sorunlarına zamanında ve yerinde çözümler üretmeye çalışırız..

#Tank #Tüp #Asetilen #Oksijen #Gaz


Benzer Firmalar