Knidos Antique Doğal Taş


Seyrantepe Mah. Cihan Sok. No:3/B

Telefon1: 0 212 284 35 05

Telefon2:

Fax:

Web: www.knidosantique.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1985
Çalışan Sayısı:45 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1985 yılından beri mermer sektöründe faaliyet gösteren Ege Madencilik firması 2008 yılından itibaren KNİDOS ANTİQUE markası ile mozaik alanında da faaliyet göstermeye başlamıştır.

Ege ve Akdeniz gibi eşsiz iki güzelliği birleştiren Datça yarımadasının burnundaki Knidos Antik Kenti gibi biz de Ege ve Akdeniz de çıkan eşsiz mermerleri üretimimizde işleyerek ülkemiz ve dünya piyasasına sunuyoruz.

Burdur İli Karamanlı ilçesinde faaliyet gösteren firma ocak işletmeciliğinin yanında dekorasyon da kendini ispat etmektedir. 2009 yılında İstanbul`da faaliyete geçirdiği deposuyla da iç piyasa da önemli bir yer edinmeye devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler


Doğal Taş Duvar Kaplamaları
Doğal Taş Duvar Kaplamalarında lider firma olan Knidos Antique Doğal Taş patlatma taş, cilalı mozaik mermer çeşitleriyle şimdi İstanbul’daki müşterilerine daha yakın. Seyrantepe’de açtığı deposunda dekoratif doğal taş, patlatma doğal taş, cilalı mermer mozaik ürünlerinden çok fazla çeşit bulunmaktadır. Önemli bir stoğu da depoda bulunduran Burdur merkezli fimamız, müşterilerine banyo dekorasyonu ve iç dış duvar kaplamaları ürünlerini üretici firmadan alma ayrıcalığını yaşatmaktadır. Uygun fiyat

#doğal taş #duvar kaplama #mermer #mozaik #iç dekorasyon


Benzer Firmalar