Anasayfa » Telefon telekomünikasyon » Telekomünikasyon » İSTANBUL Telefon telekomünikasyon » YAĞMURTGT TELEKOM- Hesaplı Görüşme Sistemleri, Hesaplı Arama Kartları

YAĞMURTGT TELEKOM- Hesaplı Görüşme Sistemleri, Hesaplı Arama Kartları


kordonboyu mahlallesi marmara cad. birlik apt 6/bkartal

Telefon1: 02165171878

Telefon2:

Fax: 02165172445

Web: www.yagmurtgttelekom.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:1 | Memur:2 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

FİRMAMIZ SEKTÖRE TÜRKİYENİN LİDER KURLUŞLARINDAN OLAN DOĞAN TELEKOM VE SMİLE ADSL ÇÖZÜM ORTAĞIDIR. sizde bizimle birlikte bu pastadan pay almak isterseniz
Bayilik, Türkiye’nin özel yeni nesil telekom operatörü olan Doğan Telekom‘ un öncelikle bireysel ve kurumsal abonelerin sabit hatlar üzerinden yapacağı uluslar arası – şehirlerarası ve gsm görüşmelerinde Türk Telekom fiyatlarından indirim sağlayan A Tipi hesaplı görüşme hizmeti,internet üzerinden hesaplı görüşme çözümleri (Voip) , hesaplı arama kartları, call shop (arama merkezi) ve Smile Adsl gibi pek çok iletişim hizmetlerinin satışını ifade etmektedir.
1-Hesaplı Görüşme Sistemleri : Bayi olarak , Türkiye genelinde bölge sınırlaması olmadan ,tüm sektörlerden yapacağınız her hesaplı görüşme abonesinden , aboneler faturalarını ödediği müddetçe ,abonelerin fatura tutarları üzerinden prim hak edişleriniz, (artan dakika süresi ve abone adedine bağlı olarak yükselme imkanı ile ) banka hesabınıza her ay otomatik olarak ödenir.Bunun dışında yaptığınız her yeni aboneden ve getireceğiniz her yeni bayiden de nakit bonus kazanımlarınız vardır.
2-Hesaplı Arama Kartları : Yerli ve yabancı turistlerin ,asker ve öğrencilerin yoğun olduğu bölgelere toplu olarak hesaplı arama kartlarını satıp nakit kazanımlar elde edebilirsiniz.
3-Arama Merkezleri ( call shop ) : : İşletmenize kurulacak bir sistemle ,insanlara ofisinizden hesaplı telefon görüşmesi yaptırma hizmeti vererek yüksek kazançlı bir sektöre girebilirsiniz veya yeni arama merkezleri oluşturabilirsiniz.
4- Smile Adsl : Bireysel ve kurumsal müşterilere ucuz internet fırsatı ile artan oranlarda abone başına prim hak edişi almaktır.
Prosedürler şu şekilde işlemektedir:
Müteşebbis şahsın bir firmaya sahip olması gerekmektedir.İşin kapsamı ve kazanç imkanları hakkında daha detaylı bilgi vermek üzere , sizlerle karşılıklı bir ön görüşme yapmak için randevu tarihi 2 gün içerisinde tarafımıza bildirilmelidir.Görüşme neticesinde mutabakata varıldıktan sonra alt bayilik sözleşmesi tarafınıza verilecektir.(Alt bayi adayı Sözleşme ile alakalı kararını 3 iş günü içerisinde Genel Merkez’e bildirmelidir.)
Alt bayilik sözleşmesi karşılıklı olarak imzalandıktan sonra bayilik için gerekli olan tüm eğitimler ve dökümantasyon size verilir. Konu ile alakalı düşünceleriniz olumlu ise yüz yüze daha detaylı görüşmek için randevu tarihi hakkında sizden bilgi beklemekteyiz.
Sektör ve iş ile alakalı tüm sorularınız için bizi arayabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


#DOĞAN TELEKOM #SMİLE ADSL #UMTH # #


Benzer Firmalar