Anasayfa » Tarım » Tarım Hayvancılık ve Gıda Sanayi » İSTANBUL Tarım » Ür-Güp Organik Gübre San. Tic.Ltd.Şti.

Ür-Güp Organik Gübre San. Tic.Ltd.Şti.


Üsküdar

Telefon1: 02163915337

Telefon2:

Fax: 02163915146

Web: www.urguporganik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:26 (Yönetici:3 | Memur:2 | İşçi:21
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Türkiye de bulunan çeşitli üniversiteler ile yapmış olduğumuz 14 yıllık AR-GE çalışmaları sonucunda elde ettiğimiz sonuçlar çerçevesinde topraklarımızın tekrar verimliliğe kavuşmasını ve verimlilik sürekliliğini sağlayabilmesi için organik gübre ve türevlerinin vazgeçilmez olduğu tespit edilmiştir. Firmamız bahsi geçen AR-GE çalışmaları sonucunda ülkemizde bulunan en büyük leonardit ocaklarının bulunduğu Kahramanmaraş ili AFŞİN ilçesine organik gübre fabrikasını kurmuştur.

Fabrikamızda, toz, granül ve sıvı çeşitleriyle organik gübre üretimi yapılmaktadır. Üretimimiz tecrübeli teknik ekibimizin gözetim ve yönlendirmesiyle, ülkemizin en yüksek kapasiteli toz, granül ve sıvı organik gübre üretim kapasitesine sahiptir.

Topraklarımızın değişken özelliği ve verimsizlik sebeplerinin değişkenliği sebebiyle aldığımız toprak analiz sonuçlarına göre ürün yelpazemizi gün geçtikçe arttırarak devam etmekteyiz.

TOPRAĞI ASLA KANDIRAMAZSINIZ !!!!!!


Ürün ve Hizmetler

Katı Organik Gübreler, Toz Leonardit, Elementli Toz Organik Gübreler, Granül Organik Gübreler, Granül elementli gübreler, Sıvı Organik Gübreler,

PEK YAKINDA SIVI YARASA GÜBRESİ!!!!!

#Leonardit, #Granül Organik Gübre #Toz Organik Gübre #Elementli Organik Gübre #Sıvı Organik Gübre


Benzer Firmalar