formülreklamcılık montaj digital baskı merkezi


seyrantepemah ceylan sok no9 seyrantepe kagıthane ist

Telefon1: 02122784744

Telefon2: 02122824602

Fax: 02122824602

Web: www.formulreklam.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:3 | Memur:2 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Formül Reklam Açık Hava Montaj Organizayon Podyumculuk
Seyrantepe mah. Ceylan Sok No:7-9-11 Kağıthane-Seyrantepe /İST
0212 278 47 44 - 0507 224 00 15
www.formulreklam.com info@formulreklam.com
www.formulreklam.net info@formulreklam.com
formulreklam@hotmail.com

Formül Reklam Açık hava Montaj Organizayon ve Podyumculuk 2003 Yılında Tanıtım ve Reklam Sektöründe Hizmet Vermek Amacıyla Kurulmuştur. Yurt İçinde ve Yurt Dışında Gerçekleştirdiği Çalışmalarla Müşteri Portföyünü Her Geçen Gün Genişletmiş ve Açıkhava (outdoor) ve Podyum Tam Hizmet Ajansı Olma Yönünde Önemli Adımlar Atmıştır.
Formül Reklamcılık Mecralarının Satın Alınması, Pazarlanması, İlgili Reklam Ürünlerinin Yapımı ve Montajının Gerçekleştirilmesi Sürecinin Tamamını Kapsayan Hizmetleri ile Müşteri Memnuniyetini Öncelikli Hedef Olarak Belirlemiştir.
Farklı Reklam Mecralarının ve Reklam Ürünlerinin Bulunması ve Sektörün Hizmetine Sunulması Yönündeki Çalışmaları Üzerinde Yoğunlaşarak Reklam Sektöründe Kalıcı ve Öncü bir Kuruluş Olmayı Hedeflemektedir.

Formül Reklamcılık İç ve Dış Mekan Reklam Ürünlerinin Yapımı ve Montajı Konusunda Uzmanlaşmıştır. Sunulan hizmetler arasında Fuar,Sahne,Dekorasyon,Dijital Baskı, Germe Vinil Tabela, Alüminyum Tabela, Cephe ve Araç Kaplama, Totem Led Tabela, Işıklı-Işıksız Reklam Panoları, Yönlendirme Panolarının Yapımı ve Montajları Hakkında Büyük Tecrübeye Ulasmıştır . Her Türlü İmalat Montaj Konusunda Bizdenden Teklif Almanız Dileğimizle
7/24 SAAT SINIRSIZ MONTAJ VE İMALATLARIMIZLA HİZMETİNİZDEYİZ
Hakan karasu


Ürün ve Hizmetler


Formül Reklam Açık Hava Montaj Organizayon Podyumculuk
Seyrantepe mah. Ceylan Sok No:7-9-11 Kağıthane-Seyrantepe /İST
0212 278 47 44 - 0507 224 00 15
www.formulreklam.com info@formulreklam.com
www.formulreklam.net info@formulreklam.com
formulreklam@hotmail.com
Günümüz Hayatında Herkezin Dıjıtal Baskı Makınesı Var Baskı Sonrasında Firmalarımızın Uygulama Ve Montaj Ekiplerinde Sıkıntısı Var Bizde Bu Sıkıntıyı Ortadan Kaldırdık Siz Deyerli Müsterilerimizin Baskı Sonrası Uygulanacak Folya Araç Kaplama Vınılgerme Cephe Konsıksıyonlarında Türkiye Geneline İstenildigi Anda 4 Araç Ve Kendi BÜnyesinde Bulunan 22 Kişilık Minik Dev Kadrosu İle Siz Deyerli baskıcılarımıza Hİzmet Vermekteyiz Bizden Fiyat Almadan Karar Vermeyin Saygılarımızla

#dıgıtalbaskı #tabela #montaj #tanıtım #organıizyosyon


Benzer Firmalar