Emca Taş Dizayn


Haznedar Mh. Camii Sk. No:9 Güngören

Telefon1: 0 212 507 34 14

Telefon2: 0 535 236 36 72

Fax:

Web: www.emcatasdizayn.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:13
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

EMCA Taş Dizayn, Metal (Octagon) , Yapıştırma Trok Dizaynı ve dizimi konusunda kaliteden ödün vermeden, kendi geliştirdiğimiz sistemimizle, son teknolojiler kullanılarak hızlı ve kusursuz bir şekilde taleplerinizi karşılamaktayız. EMCA Taş Dizayn konusunda profesyonel kadromuz ile işleriniz özenle yapılıp teslim edilir. Dilerseniz malzeme sizden (taş,bant) olacak şekilde sadece Taş Dizimi verilebilir. Zengin Desen Çeşitlerimizi sitemizin Katalog sayfasında bulabilirsiniz. Daha fazla desen çeşidi için bizimle irtibata geçmeniz yeterlidir. Taş dizimi yapan firmalara desen yapılır. Taş dizim kalıbı yapılır. Cad-Cam Lazer Teknolojisi ile her türlü kumaş kesimleriniz yapılır. Transfer ürünlerinde yenilikleri takip ederek, siz müşterilerimize en iyi hizmeti vermeyi hedef olarak belirledik ve bu yönde yatırımlarımıza devam etmekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

Yapıştırma Taş, Kristal Taş, Renkli Taş, Octagon, Düz Metal, Transfer Bantı, Hotfıx, Rhınestone, Rhınestud, Tekstil, Tişört, Baskı, Taş Dikimi, Boncuk Dikimi..

#Taş Dizayn, Yapıştırma Taş, Kristal Taş, Renkli Ta #Octagon, Düz Metal, Transfer Bantı, #Hotfıx, Rhınestone, Rhınestud, #Tekstil, Tişört, Baskı, #Taş Dikimi, Boncuk Dikimi..


Benzer Firmalar