Anasayfa » Hırdavatçılar » Metal ve Yan Sanayi » İZMİR Hırdavatçılar » İLMUS TEKER VE YAPI MALZ.HIRDAVAT, MADENCİLİK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

İLMUS TEKER VE YAPI MALZ.HIRDAVAT, MADENCİLİK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.


1145/12 sok.No:9 Hırdavatçılar Çarşısı Yenişehir

Telefon1: 02324588839

Telefon2:

Fax: 02324588849

Web: ilmus.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Irak, İran, Suriye, Mısır, Pakistan, Yunanistan, Rusya, Azerbeycan, Cezayir, Çin

Firmamız 2010 yılında sektörde yetişmiş kişilerin ortaklığı ile kurulmuş, Türkiye`nin önde gelen teker üreticisi firmaların KAMA, ORBİS, ORKO, ÇİFTSAY,EMES bayisi olarak kurulmuştur. Kısa sürede hızlı himet, uygun fiyat ve güçlü mal stokuyla başta Ege ve Akdeniz Bölgesi olmak üzere tüm Türkiye`ye pazarlama ağını kurmuştur. Bünyesine dünyanın önde gelen mastik teknolojileri üreticisi olan BOSTİK-ÇEKOMASTİK firmasının da Bayiliğini alarak büyük bir adım atmış, pazarlama grubuna silikon, mastik, köpük, poliüretan mastik v.b. ürünleride katarak ürün portföyünü genişletmiştir. Bununla birlikte makina sehba ayakları, bakalit kulp ve tutamaklarında satışını yapmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

İzmir, tekerlek, teker, izmir teker, emes, kama, çiftsay, çiftel, orko, sanayi tekerlekleri, orbis, yamaç, taşıma arabası, tekstil tekerlek, kova tekeri, el arabası, bostik, çekomastik, çeko, silikon, mastik, ms polimer, saygın, bakalit, sehpa ayakları, makina ayak, makina teker, medikal teker, istanbul kama, emesteker, emes teker, kama teker, deniz tutkalı, kozmo, tekerlekci, tekerci, deniz tutkalı, kelebek bakalit, sıkma kolu, endüstriyel mutfak, paslanmaz teker, paslanmaz tekerlek, çamaşır arabası tekeri, rulot araba teker, market araba tekeri, market arabası teker, manisa teker, aydın teker, denizli teker, muğla teker, balıkesir teker,

#tekerlek izmir #teker marketi satisi #orko orbis #çiftsay çiftel #kama emes


Benzer Firmalar