Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » GAZİANTEP Metal ve Yan Sanayi » cansan metal tank san.tic ltd.şti.

cansan metal tank san.tic ltd.şti.


sanayi sitesi 3,cad.no,28

Telefon1: 0342 5130251

Telefon2:

Fax: 0342 5130251

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:1 | Memur:2 | İşçi:17
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 2004 yılından bu yana kazan sanayi iş kolunda hizmet vermektedir. Firmamız Rafine kazanları ve montajı, nötür dairesi , Buhar Kazanı, Bio Dizel, Yeraltı Tankı, antrapör Tankı, çelik konstrüksiyon imalatı ve montajı dallarında hizmet vermektedir.Türkiyenin her noktasına ulaşabilecek teknik ekibimizle ve alt yapımızla uzun yıllar boyunca hizmet vermeye devam edecegiz.

İş yeri genel müdürleri Cengiz CAN ile türkiyenin her noktasından irtibata gecebilir, ve görüşmeler belirleyebilirsiniz. Firmamız çalışma prensibi olarak istenen hizmetin en iyiye ulaşması icin belirli hizmet calışmaları yapar. Yerinde sipariş tespit özel atôlyölerde hazırlanma ve birerbir montaj bunlardan bazılarıdır.

Başarılı teknik personelimiz ve teknik ekipmanlarımızla istekleriniz uzmanca şekillerde tasarlanır testlere tabi tutulur teslimat bu ilkeler başarılı bir şekilde sona erdikten sonra yapılır.

Müşteri memnuniyeti çalışma esasımızdır...


Ürün ve Hizmetler

Misyonumuz Ürünlerimiz ve hizmetlerimizle sağladığımız güvenilirlik ve iyi hizmetlerimizle müşterilerimizin ilk tercihi olmak, müşterilerimiz için değer yaratan bir sanayii kuruluş sektorü olmak, uzun yıllar kalıcı olmak ve hizmet serilerimize yenilerini eklemek.. Vizyonumuz Müşterilerinin her türlü gereksinimlerini göz önüne alarak ihtiyaç duyulan ürün ve hizmetleri tek elden sorunsuzca karşılayıp Türkiyede Kazan sanayi hizmetin öncüsü olmak. Firmamız 2004 yılından bu yana kazan sanayi iş kolunda hizmet vermektedir. Firmamız Rafine kazanları ve montajı, nötür dairesi , Buhar Kazanı, Bio Dizel, Yeraltı Tankı, antrapör Tankı, çelik konstrüksiyon imalatı ve montajı dallarında hizmet vermektedir.Türkiyenin her noktasına ulaşabilecek teknik ekibimizle ve alt yapımızla uzun yıllar boyunca hizmet vermeye devam edecegiz. Şirket Genel Bilgileri Firmamız Cansan metal ve tank Sanayi ile DEMİR ÇELİK ÜRÜNLERİ sektöründe 2004 senesinden bu yana faaliyetimizi sürdürmekteyiz. Bünyemizde 1, Yönetici, 2 Memur, 17 İşçi olmak üzere firmamızda toplam 20 personel bulunmaktadır

#can san #can san #can san #can san #can san


Benzer Firmalar