Anasayfa » Gıda sanayi » Gıda Sanayii » ADANA Gıda sanayi » pera rent a car- oto kiralama

pera rent a car- oto kiralama


cemalpaşa mh.gazipaşa blv.teknosa üzeri no 24

Telefon1: 03224583808

Telefon2:

Fax: 03224583830

Web: www.peraseyahat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


RENT A CAR TOURİSM &TRAVEL AGENCY

15 yıldır Avrupa’da hizmet veren PERA REİSEN, PERA RENT A CAR TOURİSM & TRAVEL AGENCY olarak Adana,İstanbul,Ankara,İzmir,Antalya şubeleriyle ve diğer tüm illere de yapılan transfer ağıyla 2006 yılında faaliyete başlamış olmasına karşın araç kiralama konusunda ülkemizin en güvenilir ve saygın firmaları arasında yerini almıştır. Yeni atılımlar yapan, her ihtiyaca uygun geniş araç filosu, konusunda deneyimli profesyonel kadrosu ile koşulsuz müşteri memnuniyetini ve kaliteli hizmet anlayışını ilke edinerek büyümeyi hedefleyen PERA RENT A CAR TOURİSM & TRAVEL AGENCY faaliyetlerini Yurtiçi ve Yurtdışı şubeleriyle sizler için sürdürmektedir.

PERA İLE ÇALIŞMAK İÇİN BİRÇOK SEBEBİNİZ VAR!

PERA RENT A CAR TOURİSM & TRAVEL AGENCY Uluslar arası Lisansa sahip olup siz Müşterilerimize birinci sınıf hizmet ayrıcalığını yaşatmaktadır.7 gün 24 saat ihtiyacınız olan her yerde PERA yanınızda yer almaktadır. Araç filomuzun tamamı rent a car kaskolu olup size düşen tek görev sorunsuz ve stressiz bir seyahatin keyfini çıkarmak olacaktır. Tüm soru ve sorunlarınız için PERA müşteri danışma hattından 7/24 saat bilgi alabilirsiniz (0090 322 458 38 08 pbx). PERA bünyesinde değişik gruplarda her marka ve model araç bulunmakta olup bireysel, operasyonel ve filo kiralama gibi alternatifleriyle tüm ihtiyaçlarınıza çözüm bulabilecek uzman bir kadro sürekli sizler için çalışıyor.

BİREYSEL KİRALAMA:

Günümüzün sürekli değişen ve yenilenen ihtiyaçları göz önünde bulundurulduğunda artık Oto Kiralama lüks olmaktan çıkıp bir gereksinim haline gelmiştir. Rent a Car hizmeti kiralama süresince tüm sorumlulukların firmaya ait olması, kiralamanın pratik ve ekonomik olması gibi nedenlerle yalnızca tatil ve seyahat amacıyla değil, günlük araç ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler, iş gezisi nedeniyle değişik bölge ve illere seyahat edenler içinde tercih sebebi olmakta ve yoğun talep görmektedir. Tüm bu şartlar göz önünde bulundurulduğunda PERA RENT A CAR TOURİSM & TRAVEL AGENCY farklı hizmet anlayışıyla yaşamınızı kolaylaştırmaktadır.

OPERASYONEL KİRALAMA:

Türkiye’de operasyonel kiralama son birkaç yıldır sektörde yerini almıştır. Operasyonel kiralama ile işletmeler araç ihtiyaçlarını satın almadan kiralama yolu ile periyodik servis, bakım, onarım, sigorta(kasko, trafik sigortası, MTV), yol yardımı gibi her türlü işletim hizmetlerine ve maliyetlerine uzun vadeli olarak çözüm bulmakta ve gidermektedir. Günümüzde pek çok firma için araç satın almak yerine kiralamak çok daha akılcı ve ekonomik bir çözümdür. Kısa sürede müşteri portföyünü geliştirerek filo kiralama hizmetinde çalışmalarını yoğunlaştırmış olan PERA RENT A CAR TOURİSM & TRAVEL AGENCY operasyonel kiralama hizmeti ile de pazar liderliğini hedeflemiş olup ihtiyaca yönelik bir program ve uzman kadrosuyla en ekonomik fiyatlarda ve uygun koşullarda hizmet vermektedir.


‘MEMNUNİYETİNİZ REFERANSIMIZ OLACAKTIR…’


Tel.: 0 322 458 38 08 (pbx)


Ürün ve Hizmetler


# # # # #