İNTERFLEET ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ


Çırpan Mah. Darmstadt Cad. No:24/B

Telefon1: 2242734212

Telefon2:

Fax: 2242734213

Web: www.interfleet.org

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:3 | Memur:2 | İşçi:20
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BİREYSEL ve KURUMSAL ARAÇ TAKİP SİSTEMİ

Bireysel ve Kurumsal Araç takip sistemlerinde en son talepleri son teknoloji ile yerine getiren ve işlemsel maliyetleri azaltan interfleet çözümü hizmetinize sunulmuştur.

İnterfleet araç ve filo takip yönetim sistemi, Dünya’daki en son modern teknoloji ile donatılmış izleme cihazıdır. Bireysel ve kurumsal yapıya uygun tüm araçlarda takip ve pozisyonları raporlar. Bu raporlar ağır iş yükü ve filo izlemelerinde, en düşük maliyetle maximum fayda alabilecek interfleet web tabanlı yazılım paketi içinde sunulmaktadır.

İnterfleet Araç Takip Sistemi araçlarınıza montajı yapılan kontrol modülü ile bu modülün uydudan aldığı coğrafi kordinat ve araç bilgilerini GPSR aracılığı ile (sunucu) kontrol merkezine aktarılmasıdır.

Sunucu bu bilgileri CTR grup tarafından geliştrilmiş interfleet web tabanlı arayüzü

http://www.interfleet.biz interfleet Araç Takip paneli ile anlık konum ,geçmiş araç bilgileri ,km,mesafe,Rota yönetimi,gerçek zamanlı takip,park ve rölanti bilgileri,günlük özet bilgiler,raporlamalar ve daha birçok bilgilerinin izlenmesi veya detaylı olarak geçmiş raporlarının alınmasını sağlar. İnterfleet sistemi araçlarınızı izlemeyi farklı destekler almadan sadece internet bağlantısı ve ya sms yolu ile kolayca ulaşılabilmesini sağlar.

İnterfleet araç filonuzun tüm bilgilerini sunucuda kaydeder ve eksiksiz doğru olarak iletir, farklı raporlama seçenekleri ile belirlenen tüm bilgileri istemiş olduğunuz zaman aralığına ayarlanarak SMS,MSN,E-mail olarakta gönderebilir.

interfleet araç ve personel takip sistemi, taşımacılık, otobüs ulaşımı ,İnşaat,kiralama,saha dağıtım ve aynı zamanda saha satış personeli içinde performans artırıcı kesin çözümler sunar.

* Araçlarınızı çalınmalara karşı korur.

* İnterfleet araç ve personel takip sistemi ile araçlarınızı online 7/24 izleye bilirsiniz.

* Araçlarınızın , yakıt , sensör, konum ve mesafe bilgilerini takip edebilirsiniz.

* Geçmişe dönük tarih aralığında raporlama ve performans bilgisi alabilirsiniz.

* POI (Özel belirtilmiş nokta) Harita üzerinde belirtilmiş sınırsız tanımlamaları çalışma bölgesi olarak belirleyerek bölgelere bağlı giriş,çıkış bekleme süreleri raporlayabilirsiniz.

* Belirtilmiş ratolar dışında plansız ve süpriz rota ziyaretleri ve ziyaret edilmemiş (POİ -Google map-) noktaların analiz raporlarını alabilirsiniz.

* Geo-fence özelliği ile araçlarınızın mevki veya bölge ihlal duvarlarını alarm bilgisi ile alabilirsiniz


Ürün ve Hizmetler

Sektorel Yonetim (:ozi.imleri
* Rota убпеtim ve рlапlаmа
* Рlапll yolcu ta~lmaclllgl ve seyahat
* Saha аlаПI tur убпеtimi
* Lojistik izleme ve dagltlm
* Наэепевгпе екгап]: аmЬulапs убпеtim sistemi
* Otobus уоlсulаГlПI kamera ile kопtгоl
* Dorse takibi
* Soguk hava depolu dorse slcakllk бlфmu
interfleet Web Tabanll Arayiizii
* iпtегflееt ile ага

#araç takip #oto takip #araç izleme #interfleet #my rent a car


Benzer Firmalar